#BETHEDIFFERENCE

"ACE15" - de nieuwe Adidas keepershandschoenen, in de stijl van de handschoenenlijn van de Adidas profkeepers zoals Manuel Neuer, Jasper Cillessen, Marc-André ter Stegen, Petr Čech en Iker Casillas voor het seizoen 2015/2016 bevatten vele nieuwe technische voordelen in een stijlvol design.  Adidas heeft de "ACE15-technologie" maximaal benut. De revolutionaire foam  "Evo Zone Tech" zorgt voor een sensationele grip. De nieuwe foam gaat ook bij de 2 kleuren nu naadloos in elkaar over, een absolute verbetering. Hierdoor is en de grip verbeterd en heb je een betere pasvorm. De verder ontwikkelde "Punching Zone" op de upper zrgt voor flexibiliteit en een hoog draagcomfort. Met de "ACE" hebben de keepers de perfecte handschoenen om de wedstrijd te domineren. 

Let op: de handschoenen zijn leverbaar in de week van 20 juli en worden in deze week verzonden!

Punching Zone

Punching zone

De "Punching Zone" is de nieuw ontwikkelde en nog flexibeler upper dan voorheen. De nieuwe zones zorgen voor optimaal comfort en je verliest geen kracht bij het stompen door het zeer lichte materiaal. Je hebt door de nieuwe zones nog meer controle en een perfect balgevoel.

Grip zone

grip zone

De nieuw ontwikkelde Foam "Evo Zone Tech" staat voor een meer dan fantastische grip! De 2 kleuren foam lopen naadloos in elkaar over zodat je geen storende naden hebt en een perfecte grip, demping en draagcomfort. 

Perfect combineerbaar:

Adidas ACE voetbalschoenen