KEEPERsport, de absolute nummer 1 KEEPERspecialist staat voor de beste service! Gratis verzending, achteraf betalen, gratis ruilen, de grootste collectie en de beste prijzen.

We willen u altijd met een persoonlijke en vriendelijke service te woord staan. Wij leveren alle keepershandschoenen, exclusieve producten, keeperskleding en nog veel meer voor de scherpste prijzen. KEEPERsport streeft naar 100% tevredenheid bij de klanten. KEEPERsport biedt een zeer ruim en exclusief assortiment aan om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ons elk jaar weer te verbeteren. Onze collectie is uitvoerig doorgenomen zodat wij u elk jaar een zeer compleet assortiment kunnen aanbieden. Profkeepers uit heel Europa spelen inmiddels met onze producten en zijn zeer tevreden.

KEEPERsport wil het u als klant bovendien makkelijk maken en we bieden u als klant vele betaalmethodes aan: iDeal, achteraf betalen met Afterpay, Paypal, betalen via Creditcard, vooruitbetaling en bestellen onder rembours. Achteraf betalen is niet alleen mogelijk in Nederland, betalen met Afterpay is ook mogelijk voor België. Ook bieden wij de betaalmethode Mistercash aan.

KEEPERsport staat verder garant voor GRATIS verzending vanaf € 75,- en een 24-uursservice wanneer u voor UPS Express kiest. Kiest u de standaard verzendmethode dan hanteren we een levertijd van 2 werkdagen, voor zowel Nederland als België.  Meer informatie over onze levertijden vindt u hier: levertijden

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat u de verkeerde maat hebt besteld of dat u een artikel wilt ruilen. Wanneer u een artikel wilt ruilen dan kunt u gebruik maken van de gratis retourservice van KEEPERsport. Meer info over deze fantastische service vindt u hier: gratis ruilen

U hebt een vraag of een opmerking? U wilt hulp of u hebt advies nodig? Mail of bel ons en wij helpen u graag verder. 

TELEFOON:
0031 (0)6-28902071 

E-MAIL:
Algemene vragen Nederland: info@keepersport.nl
Algemene vragen België: info@keepersport.be