Dinsdag 1 mei 2018 stond de KEEPERsport keepersdag weer op het programma! KEEPERsport kon deze dag weer vele enthousiaste en gretige keepers en keepsters begroeten. Elk groepje stond onder de bezielende leiding van de KEEPERsport trainers, het was prachtig om te zien dat er wederzijds veel enthousiasme en positiviteit aanwezig was. De dag stond, zoals altijd o.l.v. onze chef-trainer Mark Zegers. Als geen ander kan Mark de verbinding leggen tussen plezier, fanatisme, een grap, doorzetten en een aai over de bol. KEEPERsport is elk jaar weer dankbaar samen te mogen werken met deze topper. 

In de ochtend wilde het weer niet heel erg meewerken, motregen en de wind maakten het vooral voor het aanwezige publiek iets minder aangenaam. De keepers zelf leken nergens last van te hebben.

In de middag werd er een prachtig parcourt afgelegd door alle deelnemers. Diverse oefeningen, spel en plezier stonden voorop. In de middag was onze KEEPERsport partner Nick Marsman, voormalig doelman van FC Twente en tegenwoordig actief bij FC Utrecht aanwezig. Nick is een vaste gast tijdens onze keepersdagen. Elk jaar weet hij weer de weg te vinden naar Bergentheim, naar het mooie sportpark Moscou. Nick neemt voor alle kinderen tijd voor een praatje, handtekening of een foto, een topper!

De dag werd afgesloten met een spectaculaire demonstratie. Mark Zegers liet Nick Marsman, enkele trainers en enkele deelnemers tot het uiterste gaan, prachtige zweefduiken waren het gevolg.

We kunnen terugkijken op een geweldige dag. We willen alle deelnemers, ouders, begeleiders, trainers, vrijwilligers, Mark en Nick, de VV Bergentheim, Attent Telman, KEEPERsport en Puma hartelijk bedanken voor de hulp en inzet, in welke vorm dan ook!

Een video-reportage volgt nog! Hierbij alvast de foto's:
KEEPERsport keepersdag foto's

Foto's by MterBrakefotografie