Meer en meer keepers in Nederland en België kiezen voor de KEEPERsport Varan keepershandschoenen. Tussen het grote financiële geweld kiezen onze toppers gewoon voor kwaliteit en service!

De VARAN keepershandschoenen staan bekend om een zeer hoog draagcomfort en een fantastische grip bij droog EN nat weer. Hier een overzicht welke profkeepers kiezen voor KEEPERsport:

Nederland
Eredivisie:
Jorn Brondeel (FC Twente)
Nick Marsman (FC Utrecht)
Roy Kortsmit (Sparta Rotterdam)
Harm Zeinstra (Heracles Almelo)
Timon Wellenreuther (Willem II)

Jupiler League:
Chiel Kramer (Almere City)
Xavier Mous (FC Oss)

Belgie:
1e klasse:
Thomas Kaminski (KV Kortrijk)
Davino Verhulst (Lokeren)
Yannick Thoelen (AA Gent)

Interview Jorn Brondeel

1)   Wat vind je belangrijk aan je keepershandschoenen? Met welk model speel je zelf?

Het belangrijkste aan mijn handschoenen vind ik dat ze goed aansluiten rond om de vingers en de pols zodat ze niet te los komen te zitten. Ook de latex is van goeie kwaliteit, en ook duurzaam. Ik speel zelf met Varan 5 Hero Power. 

2)   Hoe bevalt de samenwerking tussen KEEPERSport en jou?

Dit is nu mijn 3e seizoen bij KEEPERsport en de samenwerking bevalt mij heel goed om de eenvoudige reden dat de kwaliteit en service top is, als ook het persoonlijk contact met de mensen van KEEPERsport om zo zo goed mogelijk de perfectie na te streven.

3)   Wat vind je van het bedrijf KEEPERsport als KEEPERspecialist en de website?

Het bedrijf is heel hard bezig met het steeds optimaliseren van de kwaliteit en de wensen van keepers zo goed mogelijk in te vullen. Ze komen vaak met nieuwe producten en designs waardoor het nooit saai wordt. Ze zijn ook heel betrouwbaar.

4)   Je speelt al enkele seizoen met KEEPERsport handschoenen. Waarom KEEPERsport?

Waarom KEEPERsport? Omdat dit qua gevoel, zowel naar de kwaliteit als het contact met de mensen van KEEPERsport heel goed aanvoelt, de vertrouwensband is ondertussen groot geworden en dat is heel belangrijk voor mij.

Interview Nick Marsman

1) Je speelt al enkele seizoenen met KEEPERsport, je was de eerste profkeeper in NL. Waarom KEEPERsport?

Als keeper ben je denk ik altijd geïnteresseerd en op zoek naar de ideale handschoen. Keepersport heeft een assortiment met alle merken handschoenen en begonnen daarnaast een eigen variant( de varan). Niet meer dan logisch was ik nieuwsgierig, ze hadden kennis en ervaring met alle verschillende merken. Nadat ze me benaderd hadden en het model getest te hebben was ik gelijk enthousiast! Gedreven door het keepersvak, hebben ze alle benodigde kennen en equipement in huis! Daarnaast zijn ze heel meedenkend en kon ik mijn handschoen aanpassen naar mijn eigen wensen. Het was even zoeken, maar ik heb mijn ideale handschoen gevonden. Ik voel me vereerd dat ik de eerste was, tegenwoordig bewijzen ze in Europa wel dat ze een top product in huis hebben!

2) Wat vind je belangrijk aan je keepershandschoenen? Met welk model speel je zelf?

Ik denk dat het gevoel het belangrijkste is, vertrouwd voelen met de handschoen. Uiteindelijk moet het niet om de handschoenen gaan of je een goede wedstrijd speelt of niet, maar het kan je wel dat stukje vertrouwen en zekerheid geven als het goed voelt. Ik speel met een zelf samengesteld model. De Varan5 zonder vingersafe, met 3 roll en 2 platte (negatief naad) vingers. Zo strak mogelijk om de hand vind ik het fijnst!

3) Hoe bevalt de samenwerking tussen KEEPERSport en jou?

Die bevalt heel goed! Uit ervaring weet ik, soms is het strikt zakelijk met merken. Maar hier vind ik het stukje persoonlijke aandacht wel echt een meerwaarde! Ze voelen goed aan wat ik nodig heb en ze staan vanaf het begin af aan altijd voor me klaar. Handschoenen, onderkleding etc. Alles is van goede kwaliteit en speciaal voor de keeper. Ik ben zeer tevreden!

4) Wat vind je van het bedrijf KEEPERsport als KEEPERspecialist en de website?

Ik denk dat ik dat in mijn vorige antwoorden al wel aardig duidelijk heb gemaakt! Een bedrijf specifiek gericht op de wensen van een keeper! Dat is uniek! Daarin maken ze absoluut het verschil! Alles wat ook maar iets met het keepersvak te maken heeft, hebben zij op de website staan! Ik kijk er geregeld even op om te zien of er weer wat nieuws op staat.

Interview Thomas Kaminski

1) Hoi Thomas, dit seizoen ben je weer "gewoon" de eerste man bij Kortrijk. Hoe is de voorbereiding voor jou verlopen?

De voorbereiding was heel intensief. Met een 10 daagse stage , maar ook enkele mooie oefenwedstrijden tegen Panathinaikos en Reading. 

2) Wat zijn je doelen voor het komende seizoen, zowel met het team als persoonlijk?

Het doel voor het team moet zijn om toch bij de eerste 6 proberen te geraken . Dat zal zeker niet gemakkelijk zijn . Maar we moeten ambitie tonen. Mijn persoonlijk doel is om een constant niveau te halen en beslissend te zijn .

3) Sinds dit seizoen speel je met de keepershandschoenen van KEEPERsport. Waarom de keus voor KEEPERsport?

De keuze was zeer makkelijk om eerlijk te zijn. Ik kreeg een testpaar opgestuurd en was meteen overtuigd . De kwaliteit is goed en ze zien er ook goed uit wat ik persoonlijk ook belangrijk vind. 

4) Wat vind je belangrijk aan je keepershandschoenen? Met welk model speel je zelf?

Het belangrijkste onderdeel voor mij was de grip . Ook de pasvorm van de Varan5 is van groot belang . Als keeper merk je natuurlijk meteen of het een goede handschoen is of niet. Over deze handschoen was ik meteen enthousiast. 

5) Hoe bevalt de samenwerking tussen KEEPERSport en jou?

De samenwerking is super. Goede en kwaliteitsvolle service. 

6) Wat vind je van het bedrijf KEEPERsport als KEEPERspecialist en de website?

Het spreekt de mensen aan vind ik zelf. Je ziet het ook terug bij de handschoen dat het niet zomaar iets is. Er is echt goed over nagedacht.