VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

Win een van de drie Varan7 Game of Power-modellen!

WEDSTRIJDPROCEDURE

Deelname aan de wedstrijd van KEEPERsport GmbH is gratis en uitsluitend gebaseerd op de volgende deelnamevoorwaarden. De duur van de wedstrijd is van 31/03/2023 tot 10/04/2023. Binnen deze periode krijgen gebruikers de mogelijkheid om online op Instagram deel te nemen aan de prijsvraag.

deelname
Om deel te nemen aan de wedstrijd moet binnen de wedstrijdperiode (zie hierboven) op Instagram aan de volgende voorwaarden zijn voldaan:

1. Like het originele bericht

2. Markeer twee accounts in een reactie en reageer met het model (van de drie aangeboden) dat je zou kiezen!

Alle drie de modellen (Hero NC, Champ NC & Champ GC) van de Varan7 Game of Power-collectie worden verloot onder alle deelnemers. Er worden in totaal drie verschillende winnaars getrokken - één winnaar per model. De gewonnen keepershandschoenen zijn alleen in maat 10 verkrijgbaar!

winst bepaling
De prijs is niet overdraagbaar aan andere personen. De loting beslist over de winnaar. De winnaar wordt bepaald op 11 april 2023. Een contante betaling voor de niet-contante prijzen is niet mogelijk. De juridische procedure is uitgesloten.

De winnaar wordt op de hoogte gebracht door een Instagram-verhaal te taggen en moet binnen vier weken na contact reageren, anders vervalt de prijs. Als het niet mogelijk is om de winnaars op de hoogte te stellen vanwege onjuiste e-mailadressen of technische problemen van de kant van de deelnemers, behoudt KEEPERsport zich het recht voor om de prijs in te trekken en aan een andere speler te geven.

De organisator, KEEPERsport GmbH, verzekert dat de gegevens alleen voor interne doeleinden zullen worden gebruikt. Een overdracht aan derden is uitgesloten. De organisatoren kunnen voor de technische afhandeling gebruik maken van een technische dienstverlener. Alle deelnemers stemmen ermee in om de nieuwsbrief van KEEPERsport GmbH te ontvangen op het door hen opgegeven e-mailadres.

Naar de voorwaarden voor gegevensbescherming