KEEPERBATTLE: HET ULTIEME GEVECHT TUSSEN DE BESTE KEEPERS!

KEEPERsport keeperBATTLE - UITVERKOCHT! Inschrijven kan nog steeds maar je wordt op de reservelijst geplaatst. Deelnemen kan alleen nog na eventuele afzeggingen.

KEEPERsport organiseert in 2019 een nieuwe keeperBATTLE op een prachtige locatie! De werkelijk fantastische Indoor Soccer hal van Soccer Arena in Kerkrade (naast het Roda JC stadion) zal de locatie zijn voor de keeperBATTLE 2019! Deze prachtige hal is voorzien van 2 TOP kunstgrasvelden en beide velden zijn voorzien van een tribune. Hoef je even niet te spelen of ben je aanwezig als supporter, vervelen is niet nodig! Van loungen tot gamen; alles is mogelijk! De Soccer Arena in Kerkrade is op 12 januari het strijdtoneel voor de keeperBATTLE . 

"KEEPER VS. KEEPER - DE KEEPERBATTLE VAN KEEPERSPORT!

Wanneer:  12 januari 2019
Waar: Soccer Arena in Kerkrade


2 KEEPERS / 1 bal/ 2 doelen (afstand 21m) / aanval & verdediging / 5 goals om te winnen = in 10 minuten de nummer 1. 

De winnaar van een DUEL is diegene die als eerste 5 goals scoort bij zijn tegenstander. De afstand voor het schieten/gooien mag niet minder zijn dan 16 meter. Alle trap en "gooi-technieken" die in een normale wedstrijd zijn toegestaan mogen worden gebruikt (volley en dropkick niet toegestaan!)

Doe mee, heb geluk en win en je hebt voor een seizoen lang voldoende keepershandschoenen!!

PRIJZEN

Winnaar: 12 paar KEEPERsport Varan keepershandschoenen
Tweede plaats: 5 paar KEEPERsport Varan keepershandschoenen
Derde plaats: 3 paar KEEPERsport Varan keepershandschoenen

De nummer 1, 2 en 3 van de de keeperBATTLE in Nederland plaatsen zich automatisch voor de EUROPESE FINALE van de keeperBATTLE in Wenen, augustus 2019. De winnaars tijdens de Europese finale ontvangen:

1) € 1500,- cash + € 1500,- te besteden bij KEEPERsport
2) € 750,- cash + € 750,- te besteden bij KEEPERsport
3) € 250,- cash + € 250,- te besteden bij KEEPERsport

Kleding

WEES ERBIJ!

...Voor slechts € 55,- doe je mee! 

Je ontvangt GRATIS een keepershirt, keepersbroek en bijpassende kousen van KEEPERsport!

Dit niet alleen! Ook ontvang je de KEEPERsport keeperbattle hoody geheel gratis van KEEPERport!

Iedere deelnemer doet mee aan minimaal 3 Battle-Fights en ontvangt een Goalkeeper Set (shirt, short en kousen). Het is verplicht om met de gekregen set (shirt/short/kousen) te spelen.

We maken tijdens de keeperBATTLE gebruik van het systeem van Tournify. Als deelnemer EN toeschouwer kun je via je smartphone alles volgen. Programma, standen en uitslagen van de keeperBATTLE, alles is direct live te volgen op uw eigen smartphone.

Minimale leeftijd om mee te spelen is 16 jaar.

Let op! Nieuw dit jaar is een speciale poule voor dames. Doelvrouwen plaatsen we samen in een "damespoule". Vanaf de Knock-Out fase komt alles weer samen.

Inschrijven

POWERED BY KEEPERsport

EVENT

Bekijk onderstaande video's voor prachtige impressies van de finale van onze KEEPERbattle gehouden in Wenen (2018) en onze eigen keeperBATTLE afgelopen jaar Dit wil je toch niet missen? Schrijf je dus nu in voor onze KEEPERbattle, 12 januari 2019 in Kerkrade!

LOCATIE

Prachtige locatie

De Indoor Soccer hal van Soccer Arena is een absolute toplocatie voor onze keeperBATTLE 2019! Twee prachtige kunstgrasvelden, tribunes voor beide velden en vele mogelijkheden rondom de velden!! Ook na afloop hoeft u zich niet te vervelen? Bowlen, een trampoline hal, een klimhal, de nummer 3 bioscoop van Nederland: alles onder 1 dak, zonder twijfel dus DE perfecte locatie.

Kom je van ver? Naast de Soccer Arena bevindt zich het Golden Tulip Hotel en op 5 minuten rijafstand het van der Valk hotel in Heerlen. Genieten van een weekend in het mooie zuiden met als hoogtepunt natuurlijk de KEEPERsport keeperBATTLE! Onderaan deze pagina vindt u een routebeschrijving naar de Soccer Arena in Kerkrade. 

keeperBATTLE Facebook pagina

keeperBATTLE Facebook

ROUTE

Inschrijven