CE Header Image

KEEPERsport met nieuw logo

We krijgen een nieuwe uitstraling! KEEPERsport krijgt op 11/11/2020 een volledig nieuw merkontwerp voor GoalkeeperDay. Lichter, dynamischer en meer open voor nieuwe taken: het logo waar iedere doelman zich mee kan identificeren.

"NIEUW LOGO, NIEUWE KANSEN, DEZELFDE DROMEN, DEZELFDE PASSIE."

 

KEEPERsport Community Logo Contest

Ben je creatief en wil je GRATIS een paar KEEPERsport keepershandschoenen * naar keuze winnen? Stuur ons dan uw voorgestelde logo voor het internationaal groeiende keepersmerk.

WAT te winnen?
Elke inzending / elke maker ontvangt een exclusieve vouchercode * na het indienen van het logo via drag & drop, waarmee je -40% bespaart op het hele assortiment. We geven ook GRATIS Varan6 keepershandschoenen naar keuze weg aan de drie beste logo-ontwerpen voor KEEPERsport.

Hoe te winnen?
1. Upload hier uw concept ⤵️. 2. Voer uw e-mailadres in. * 3. U ontvangt automatisch uw exclusieve vouchercode.

DOE MEE om te winnen!

Nieuw uit de keeperswereld

* Voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd voor het Community Logo

Deelname aan de KEEPERsport GmbH-wedstrijd is gratis en is uitsluitend gebaseerd op de volgende deelnamevoorwaarden.

Verloop van de wedstrijd
De duur van de wedstrijd loopt van 5 november 2020 tot 11 november 2020. Gedurende deze periode hebben gebruikers de mogelijkheid om online deel te nemen aan de wedstrijd.

deelname
Om deel te nemen aan de wedstrijd moet een logo-ontwerp (foto of video) worden geüpload met behulp van het formulier en het e-mailadres dat is ingevuld bij vraag 2.

De exclusieve vouchercode wordt automatisch weergegeven na het indienen van het logo-ontwerp en het invoeren van een geldig e-mailadres. Deze code is geldig tot 20 november 2020, 23:59 uur en kan slechts één keer worden ingewisseld. Na het invoeren van de code bij het afrekenen, wordt -40% in mindering gebracht op de adviesprijs op alle artikelen uit het KEEPERsport assortiment.

Deelname is alleen mogelijk binnen de deelnameperiode. Logo-ontwerpen die na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden niet in aanmerking genomen voor de trekking. Deelname aan de wedstrijd is gratis. Na afloop van de deelnameperiode worden in totaal drie Varan6 keepershandschoenen naar keuze uit alle deelnemers aan het klantenonderzoek getrokken en naar de drie beste inzendingen gestuurd. De verwerking met de winnaars (levering en selectie van de keepershandschoenen vindt plaats via het opgegeven e-mailadres.

De winnaars worden na de sluitingsdatum bepaald als onderdeel van een interne evaluatie door het KEEPERsport-team onder alle deelnemers. De winnaars van de loterij worden onmiddellijk via een aparte e-mail over de prijs geïnformeerd.

Einde van de wedstrijd
De organisator behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de wedstrijd te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgave van redenen. Dit geldt in het bijzonder voor elke reden die de wedstrijd zou verstoren of verhinderen om volgens plan te verlopen.

Disclaimer voor Facebook
Deze actie heeft geen verbinding met Facebook en wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

Toepasselijk recht
Vragen of klachten in verband met de wedstrijd moeten worden gericht aan de operator. Neem contact op via e-mail op office (at) keepersport.at of telefonisch op +43 2252766 46.

De beslissing van de jury is definitief.