KEEPERsport RegSkin

RegSkin hightech materiaal voor keepers

Met de hightech Regskin materialen ben je optimaal voorbereid op vochtige tot extreem natte keeperstraining. Vanaf nu heb je geen last van mist, motregen, ochtenddauw en regen. Dankzij het perfecte vochtregulatiesysteem is de buitenkant van RegSkin keeperstextiel waterdicht en vooral winddicht. Aan de andere kant blijft het binnen altijd droog en warm.

Hoe het werkt? Hier zijn de technische details:

Geen extra gewichten meer tijdens natte trainingen!
Als je het RegSkin-materiaal vergelijkt met conventionele polyester producten, zie je direct dat het trainingsapparaat zijn oorspronkelijke gewicht behoudt doordat het geen water of vocht opneemt. Dit bespaart u eindelijk de vervelende ballast in extreme ruimte- en weersomstandigheden. Een echt feel-good klimaat voor elke keeper!

ERROR: Content Element with uid "124162" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Training Raintop

De Raintop training van KEEPERsport is weer herzien! Het modern gesneden trainingstopje bestaat uit de hoogwaardige RegSkin-materialen - ademend, wind- en waterafstotend - en een warm mesh-materiaal aan de binnenkant. Deze combinatie zorgt voor een uitstekend ademend vermogen en houdt je droog en warm in de natste weersomstandigheden.

De waterdichte, korte ritssluiting aan de kraag is gemakkelijk aan en uit te trekken, ook met keepershandschoenen. Het kan worden verborgen voordat de training begint. Het zou dus geen probleem moeten zijn als je ongewenst balcontact hebt op de borst. De geoptimaliseerde snit, evenals de duurzame opstaande kraag, biedt verbeterde bescherming tegen vocht en vuil. Daarnaast glijden kinderen er dankzij het elastische materiaal gemakkelijk in.

Bekijk de Raintop-training eens nader:

ERROR: Content Element with uid "124144" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

GK Pants BasicPadded Regskin

Train als de professionele keepers? Met KEEPERsport trainingstextiel is dit nu gemakkelijker dan ooit! Met de KEEPERsport GK-Pants BasicPadded 3/4 en speciaal ontworpen RegSkin materiaal ben je optimaal voorbereid op natte weersomstandigheden. Daarnaast ben je optimaal beschermd dankzij de anatomisch geplaatste schuimvulling (basic gewatteerd) op de heupen en knieën.

KEEPERsport trainingsbroeken vallen niet onder de categorie "normale trainingskleding". De broek is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van team- en keeperstraining. Jaren van ontwikkelingswerk met amateur- en professionele keepers staan ​​achter de producten! Klik hier voor meer informatie over KEEPERsport keepersbroeken.

Dit zit achter de keepersbroek met RegSkin-materiaal:

ERROR: Content Element with uid "124149" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

RegSkin keepersproducten

RegSkin KEEPERsport

Keepershandschoenen met aqua coating

Maak je regenoutfit compleet met speciaal ontworpen keepershandschoenen voor in de regen. Kies je keepershandschoenmodel met speciaal klevende foam voor regenachtige omstandigheden van KEEPERsport, PUMA, Reusch of andere topmerken. Kies nu je model en bereid je voor op de regen!

KEEPERsport Aqua Glue

KEEPERsport Aqua Glue

De "cheater" in als het echt te nat is voor je keepershandschoenen. Met de Aqua Glue van KEEPERsport heb je perfect contact met de bal, ook als deze nat is! De speciale textuur van de KEEPERsport Aqua Glue voorkomt dat de keepershandschoen nat wordt zodat jij altijd de perfecte grip hebt. Onvergetelijke momenten gegarandeerd, een must in de tas van elke doelman!

Meer regenkleding voor keepers