KEEPERsport is nu ook via WhatsApp voor u bereikbaar

Service en communicatie met onze klanten vinden wij 1 van de belangrijkste aspecten. Wij willen ons hierin constant ontwikkelen en verbeteren, om u zo optimale service aan te kunnen bieden. Hierin willen we meegaan met de tijd en de nieuwste ontwikkelingen. Dat is ook de reden dat we per direct ook te bereiken zijn via WhatsApp.

Bereikbaarheid:
We beantwoorden de WhatsApp berichten van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 - 19:00 uur (woensdag beantwoorden we de berichten tussen 14:00 - 17:00 uur). U kunt ons bereiken op het volgende nummer 0031 (0)613269504. Wij proberen u dan zo snel mogelijk een reactie te geven.

Wat is WhatsApp?

Wat is WhatsApp eigenlijk?

Met WhatsApp Messenger kunnen gebruikers gratis met elkaar chatten op een mobiele telefoon. Daarnaast is het mogelijk bestanden zoals foto’s of muziek naar elkaar te sturen. Om dit alles te kunnen moet je smartphone beschikken over een internetverbinding. De berichten worden via internet naar elkaar verzonden. WhatsApp Messenger is standaard niet geïnstalleerd op een mobiele telefoon (smartphone). De app (applicatie) voor WhatsApp Messenger moet dus eerst gedownload en geïnstalleerd worden.