We presenteren onze exclusieve Uhlsport #KSEdition!

Speciale en exclusieve modellen in van KEEPERsport in de stijl waarmee ook de Uhlsport profkeepers mee spelen. Traditioneel en zeer veel gevraagd zijn zomaar 2 woorden die passen bij onze exclusieve modellen. Zeer interessant, exclusief en voorzien van de allerbeste foam, een zeer hoog draagcomfort en een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. 

Uhlsport Ergonomic Supergrip 360 NC

Een absoluut topmodel, exclusief en alleen te bestellen @ KEEPERsport! Deze speciaal door en voor KEEPERsport ontworpen handschoenen in een oranje-wit design zijn voorzien van de Ergonomic  360° pasvorm en de nieuwe topfoam, de Supergrip NC".  Deze handschoenen hebben een zeer hoog draagcomfort. Ook zijn deze handschoenen voorzien van sensationele nieuwe technieken zoals: "SUPERGRIP-Foam", de nieuwe "360°-Wrap", de "25°-hoek" bij de pols en de  "High-Rebound-Foam" in de"SCHOCKZONE" . Uhlsport laat wederom zien vooruitstrevend en vernieuwend te zijn zonder aan kwaliteit in te leveren.

Uhlsport

Opnieuw presenteren wij, in samenwerking met Uhlsport, een nieuw en exclusie model. Dit model is voorzien van de Fingersave techniek van Uhlsport, de "Bionik Fingerdsave". Een zeer flexibele fingersave maar zeer functioneel. Voorzien ook van de Absolutegrip Plus foam maakt dit tot een zeer sterke combinatie.

0KSU0591-01

Uitgerust zoals de Uhlsport profkeepers: 1 van de allerbeste verkochte handschoenen van KEEPERsport zijn de Uhlsport KEEPERsport Editions. Deze modellen hebben exclusieve designs en een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. De nieuwe modellen zijn gebaseerd op de nieuwe "Ergonomic lijn". Excellente pasvorm, topfoam en een geweldig comfort. u

0KSU0597-01

Dit model, in de stijl van de "Ergonomic-lijn"van Uhlsport is exclusief bij KEEPERsport te bestellen. Geweldige pasvorm en een meer dan perfecte foam voor nat weer, een absoluut topmodel!

0KSU0598-01

Ook dit model mag absoluut niet ontbreken. Een model welke zeer slijtvast is, een geweldige prijs heeft en exclusief bij ons is te bestellen. Dit model is uitermate geschikt om te gebruiken op kunstgras of in de zaal.