KEEPERsport Varan7 Gamebreaker Keepershandschoenen

De Varan7-familie heeft er weer een keepershandschoen aan toegevoegd! Breek uit je comfortzone met de nieuwe Varan7 Gamebreaker keepershandschoenen. De Gamebreaker-collectie is de perfecte keuze voor alle keepers die vertrouwen op de beste grip, of het nu professionele of amateurkeepers zijn. Laat u verleiden door de vele bijzonderheden zoals de oranje highlights, ultra kleverig professioneel zelfklevende foam en de perfecte pasvorm. De Gamebreaker-collectie maakt van je keepersspel een belevenis!

Alle hoogtepunten op een rij

Flexibele handschoen

De flexibele handschoenen van de nieuwe Gamebreaker-modellen maken onze keepershandschoenen tot de lichtste en meest dynamische handschoenen ooit.
Voor onze nieuwe modellen hebben we gekozen voor gebreid bodymateriaal of soft-tech bodymateriaal.

Pasvorm varianten

Je hebt de keuze tussen een nauwsluitende Negative Cut en een Hybrid Cut, een mix van Negative Cut en Rollfinger.

Professioneel zelfklevende foam

Met ons professionele zelfklevende foam heb je uitstekende grip in alle weersomstandigheden.
Onze zelfklevende latexvarianten zijn 4 mm Super Glue, 4 mm Supreme Claw en 4 mm Super White Claw.

Stomp Zone

De innovatieve 3D-siliconenelementen garanderen je volledige controle bij het stompen.

 

 

Dit zijn de nieuwe modellen

Introductie van de gloednieuwe Varan7 Gamebreaker-collectie. Je hebt de keuze tussen Varan7 Hero NC, Varan7 Champ Power en Varan7 Champ GC De Varan7 modellen schitteren in een compleet nieuw design. Klik door onze nieuwe modellen in verschillende snitten en vind jouw perfecte Varan7 keepershandschoen! Na onze laatste Varan7 Gamechanger-collectie zijn dit de nieuwe sterren in de keepershemel!

Profkeepers vertrouwen op Varan7

Na jarenlang met professionele en amateur keepers te hebben gewerkt, waren we in staat om onze droom te vervullen en de lichtste en meest comfortabele keepershandschoen te creëren. Professionele keepers weten wat belangrijk is bij keepen, namelijk de beste grip! Dit wordt gegarandeerd door de nieuwe Varan7-modellen met het professionele zelfklevende foam 4 mm Super Glue en 4 mm Supreme Claw.

Duik in het verhaal achter de Varan7

Je stelt jezelf de vragen "Waarom?" en hoe?" de Varan7 keepershandschoenen werden geproduceerd?

Onze missie is altijd geweest om iedere keeper, of het nu een professionele keeper of een amateur keeper is, of het nu een jonge keeper is of in het volwassen voetbal, of het nu een keeper of keeper is, de ideale keepershandschoen te kunnen aanbieden. Bij KEEPERsport richten we ons op de 1 van 11 - precies op JOU! Keepers hebben individueel advies nodig en dat is precies waarom kwaliteit voor ons zo belangrijk is. Het staat voorop en moet 100% aan onze eisen voldoen. Bezoek ons ​​op de KEEPERbase en laat u individueel adviseren door onze experts!

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons op social media

Voor de laatste trends in de keeperswereld, volg ons op Instagram, Facebook, TikTok & Co. Hier vind je elke dag de nieuwste lanceringen, interessante keepersfeiten of vermakelijke community-content.