rehabgoalkeeping.com

Wat voor soort keeper ben jij? Modern? Jong? Gek? Provocerend? Stoer? Verslaafd aan het keepersspel? Of een beetje van alles? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Professioneel materiaal zonder "franjes", zonder onnodige features en zonder te dure accessoires. Hier krijg je de prestaties die je wilt voor je geld!

Rehab Extreme CG3 Graphic Red & Blue

Uitzonderlijk ontwerp - onverslaanbare prijs!

Heb jij de nieuwste topmodellen van rehab al gezien? Met de keepershandschoenen Extreme CG3 Graphic Blue en Extreme CG3 Graphic Red lanceert rehab keepershandschoenen opnieuw keepershandschoenen met een buitengewoon design gecombineerd met een top prijs-kwaliteitverhouding. Met een prijs van slechts € 49,99 scoren de nieuwe Graphic Red & Graphic Blue keepershandschoenen met een unieke grip en een perfecte pasvorm.

Koop nu de nieuwe topverkopers van rehab!

De juiste handschoenen voor het EK 2021!

Toon uw eenheid. Laat je land zien. Toon je passie.

Heb je al EM-koorts? Koop je Country Handschoenen voor het komende EK en laat je vlag zien op het veld! Op tijd voor het voetbalhoogtepunt 2021 hebben we 13 verschillende landen geïmplementeerd in onze handschoenontwerpen met topmaterialen tegen unieke prijzen.

Draag je land met trots op weg naar het EK.

Gekke kleuren - geweldige handschoenen

rehab Keepers Paintattack 2021
Ook in 2021 komt er een nieuwe editie van de populaire PaintAttack serie. Keepershandschoenen die perfect passen bij de keepersshirts van NIKE. De perfecte combinatie van handschoenen en truien voor alle keepers. Speel met stijl.

Binnenbeenlengte. Premium grip. Bovenhand gemaakt van siliconen.
Dit zijn de drie kwaliteitscertificaten van ons premiummodel "Extreme CG3". Zonder enige "franje" en zonder overbodige features, maar toch voorzien van de belangrijkste eigenschappen voor een optimale pasvorm, goede grip en modern design.

Train als een Beest - met Stijl

De nieuwe core- en mastercollectie van rehab Goalkeeping maakt indruk met een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding.

Vooral onderkleding is een must-have voor elke keeperstraining. Omdat veel andere van deze trainingsoutfits weinig of geen stijl naar de baan brengen, heeft rehab een uiterst trendy trainingscollectie ontworpen. Het gewatteerde keepersonderkleding is verkrijgbaar in de nieuwe zwart/gele stijl. Beschikbaar voor alle geslachten, leeftijden en klassen. Rehab Goalkeeping biedt voor het eerst ook driekwart onderkleding broeken met geïntegreerde knie- en heupbeschermers.

rehabgk Instagram rehabgoalkeeper

DE NIEUWSTE CRAZE

rehab Paintattack 2020

rehab Paintattack 2020
Keepershandschoenen die perfect passen bij de keeperstruien van Manuel Neuer en Co. De perfecte combinatie van handschoenen en truien voor alle keepers. Speel met stijl.

Binnenbeenlengte gesneden. Premium grip. Bovenhand gemaakt van siliconen.
Dit zijn de drie kwaliteitscertificaten van ons premium model "Extreme CG3". Zonder enige "franje" en zonder overbodige features, maar toch voorzien van de belangrijkste eigenschappen voor een optimale pasvorm, geweldige grip en modern design.

rehab Fighter CG4 NC

rehab Fighter CG4 NC

Voor het eerst beschikbaar! De Fighter CG4 NC keepershandschoenen met de beste grip en technische innovaties!

Professioneel zelfklevende foam (Clutch Grip 4), geïntegreerde dempingslaag en verlengde handpalm maken deze keepershandschoenen een MUST HAVE. Droog of nat? Ongeacht. Je hebt altijd optimale grip.

Klaar voor de revolutie? Koop nu de Fighter CG4 NC:

 

Clean & Go

Onze keepershandschoenreiniger is het ideale hulpmiddel voor de verzorging van je keepershandschoenen. De gevoelige Naurlatex heeft speciale zorg nodig om de optimale grip-eigenschappen zo lang mogelijk te behouden. Met een speciale vingerverstuiver voor een economische dosering van de reiniger.

Voorgesteld gebruik:
1. Maak de handschoenen nat met lauw water.
2. Spuit de reiniger rijkelijk in en verdeel het goed.
3. Grondig spoelen met water.
4. Luchtdrogen

Lees hier meer over de ideale handschoenverzorging.

rehabgk Instagram rehabgoalkeeper