rehabgoalkeeping.com

Wat voor soort keeper ben jij? Modern? Jong? Gek? Provocerend? Stoer? Verslaafd aan het keepersspel? Of een beetje van alles? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Professioneel materiaal zonder "franjes", zonder onnodige features en zonder te dure accessoires. Hier krijg je de prestaties die je wilt voor je geld!

Train als een Beest - met Stijl

DE NIEUWSTE CRAZE

rehab Paintattack 2020

rehab Paintattack 2020
Keepershandschoenen die perfect passen bij de keeperstruien van Manuel Neuer en Co. De perfecte combinatie van handschoenen en truien voor alle keepers. Speel met stijl.

Binnenbeenlengte gesneden. Premium grip. Bovenhand gemaakt van siliconen.
Dit zijn de drie kwaliteitscertificaten van ons premium model "Extreme CG3". Zonder enige "franje" en zonder overbodige features, maar toch voorzien van de belangrijkste eigenschappen voor een optimale pasvorm, geweldige grip en modern design.

rehab Fighter CG4 NC

Voor het eerst beschikbaar! De Fighter CG4 NC keepershandschoenen met de beste grip en technische innovaties!

Professioneel zelfklevende foam (Clutch Grip 4), geïntegreerde dempingslaag en verlengde handpalm maken deze keepershandschoenen een MUST HAVE. Droog of nat? Ongeacht. Je hebt altijd optimale grip.

Klaar voor de revolutie? Koop nu de Fighter CG4 NC:

 

Clean & Go

Onze keepershandschoenreiniger is het ideale hulpmiddel voor de verzorging van je keepershandschoenen. De gevoelige Naurlatex heeft speciale zorg nodig om de optimale grip-eigenschappen zo lang mogelijk te behouden. Met een speciale vingerverstuiver voor een economische dosering van de reiniger.

Voorgesteld gebruik:
1. Maak de handschoenen nat met lauw water.
2. Spuit de reiniger rijkelijk in en verdeel het goed.
3. Grondig spoelen met water.
4. Luchtdrogen

Lees hier meer over de ideale handschoenverzorging.