Nieuw: UHLSPORT Ergonomic SUPERGRIP

Uhlsport Ergonomic Supergrip...

In de komende weken zullen alle Uhlsport profkeepers spelen met dit nieuwe model in een volledig nieuwe stijl. De "Ergonomic lijn" in zwart-oranje design is de nieuwe lijn van Uhlsport. De nieuwe modellen hebben een hoog draagcomfort en een zeer comfortabele pasvorm. De nieuwe "SUPERGRIP-Foam" is een sensationele foam en heeft een werkelijk fantastische grip bij droog en nat weer. Ook nieuw bij deze modellen zijn de "360 Wrap", Shockzone elementen" en nog meer nieuwe technische nieuwtjes. Uhlsport laat wederom zien vooruitstrevend en vernieuwend te zijn zonder aan kwaliteit in te leveren. Lever en bestelinfo: 

De Uhlsport "Ergonomic" modellen zijn per direct nu te bestellen via Pre-Order! Vanaf ca. 19 mei zijn de modellen per direct leverbaar.

Foam

Nogmaals verbeterd t.o.v. de huidige "AbsolutGrip+" foam presenteert Uhlsport de nieuwe "SUPERGRIP-Foam" van uhlsport. Deze nieuwe en extreem klemvaste foam zorgt dankzij de geintegreerde  "High-Grip-elementen" voor een ongekende grip. Ook is deze foam zeer slijtvast waardoor je een perfecte prijs/kwaliteit verhouding hebt.

Uhlsport Ergonomic supergrip

Uhlsport Goalkeeper Gloves Ergonomic