Voorwaarden keepersonderzoek

Deelname aan het keepersonderzoek van KEEPERsport is gratis en is uitsluitend gebaseerd op de volgende voorwaarden.

De duur van de wedstrijd loopt van 8 mei 2020 tot 31 mei 2020. Binnen deze periode hebben gebruikers de mogelijkheid om online deel te nemen aan de wedstrijd.

Deelname:
Om deel te nemen aan de wedstrijd moeten een aantal persoonlijke gegevens worden ingevoerd zoals bij een bestelling. 

Deelname is alleen mogelijk binnen de aangegeven periode. Deelname aan de wedstrijd is gratis. Nadat de periode is verstreken worden in totaal drie Varan6 Pro keepershandschoenen willekeurig geselecteerd uit alle deelnemers aan het keepersonderzoek en naar het gewenste afleveradres van de winnaar gestuurd.

De selectie van de winnaars vindt plaats na de sluitingsdatum in een willekeurige trekking onder alle deelnemers. De winnaars van de verloting worden in een aparte e-mail over de prijs geïnformeerd.

De prijs wordt naar het gewenste afleveradres gestuurd.

Einde van de wedstrijd
De organisator behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de wedstrijd zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen te beëindigen. Dit geldt met name voor alle redenen die het geplande verloop van de wedstrijd zouden verstoren of verhinderen.

Facebook disclaimer
Deze promotie heeft geen verbinding met Facebook en wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

Toepasselijk recht
Vragen of klachten in verband met de wedstrijd moeten worden gericht aan de operator. Contactmogelijkheden per e-mail: info@keepersport.nl

Umfrage Keepersport