Contact

Heeft u vragen, heeft u hulp nodig of wilt u individueel advies? Om u snel een antwoord te geven op uw vragen, vindt u hieronder enkele van de meest gestelde vragen van onze klanten. Heb je het antwoord op je vraag nog steeds niet gevonden, neem dan gerust contact met ons op via een van de contactmogelijkheden. Onze klantenservice van KEEPERsport staat tot uw beschikking.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden en wanneer ontvang ik deze?

Artikelen die op voorraad zijn, worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verzonden. Door items aan te passen kan de verzending enkele dagen vertraging oplopen. Zodra uw pakket is verzonden, ontvangt u een factuur en een verzendingstracking (van Shipcloud) op uw e-mailadres. De zending wordt dan binnen 1 à 2 werkdagen geleverd. Als u geen tracking heeft ontvangen, controleer dan eerst uw spam-e-mailmap.

Waarom is mijn bestelling niet volledig aangekomen?

Doordat wij meerdere magazijnlocaties hebben, is het mogelijk dat u uw bestellingen in meerdere leveringen ontvangt. Deze informatie staat in de regel al op de orderbevestiging. De verzendserviceprovider (GLS of Post) wordt automatisch bepaald op basis van de opslaglocatie en het pakketvolume. Op de dag waarop wij bepaalde producten van uw bestelling verzenden vanuit een van onze magazijnen, ontvangt u alleen een factuur voor deze verzonden producten. Voor dergelijke leveringen brengen wij de klant geen extra verzendkosten in rekening.

Hoe werkt het retourneren van goederen?

In het retourgedeelte hebben we eenvoudige instructies voor u opgesteld over hoe u uw bestelling kunt retourneren.

Hoe lang duurt het voordat mijn retourzending is verwerkt?

Het duurt meestal 7-14 werkdagen voordat je retourzending is verwerkt en gecontroleerd nadat we deze hebben ontvangen. U ontvangt de terugbetaling via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt om te kopen.

Wanneer is de winkel open?

Onze winkel in de KEEPERbase in Kottingbrunn is wegens coronamaatregelen tot nader order gesloten.

  

E-Mail

Schrijf ons gewoon een e-mail naar info (at) keepersport.nl of info (at) keepersport.be

Telefoon

U kunt ons telefonisch bereiken op 06-28902071