Verzendopties en kosten

 • GLS/UPS

  Nederland en Belgie

  GLS/UPS

  Verzending KEEPERsport naar Nederland en België

  Verzenden met UPS STANDAARD:

  1.U als klant plaatst uw bestelling
  2. U ontvangt direct een orderbevestiging
  3. Na verzending kunt u uw pakket traceren en volgen via de verzonden e-mail van UPS. Deze mail kan in je ongewenste mail belanden.
  4. Binnen 2 werkdagen (voor 12:00 uur bestellen) heeft u uw pakket in huis. *
  5. Kosten: EUR 4,99 
  6. Verzenden onder rembours is mogelijk, EUR 5,95 extra

  Verzenden met GLS:

  1.U als klant plaatst uw bestelling
  2. U ontvangt direct een orderbevestiging
  3. Na verzending kunt u uw pakket traceren en volgen via de verzonden e-mail van KEEPERsport/GLS. Deze mail kan in je ongewenste mail belanden.
  4. Binnen 2-3 werkdagen (voor 12:00 uur bestellen) heeft u uw pakket in huis. *
  5. Kosten: EUR 3,99 (bij orders boven EUR 75,- GRATIS verzendkosten)

  Verzenden met UPS EXPRESS:

  1.U als klant plaatst uw bestelling
  2. U ontvangt direct een orderbevestiging
  3. Na verzending kunt u uw pakket traceren en volgen via de verzonden e-mail van KEEPERsport/UPS. Deze mail kan in je ongewenste mail belanden.
  4. Binnen 1 werkdag heeft u uw pakket in huis. *
  5. Kosten: EUR 12,99 
  6. Verzenden onder rembours is mogelijk, EUR 5,95 extra

  Kiest u voor UPS EXPRESS verzending en bestelt u voor 10:00? Dan doen wij er alles aan uw order de volgende werkdag bij u te leveren (uitzonderingen/vertragingen zijn op eigen risico).

  * Let op! Tijdens en rond feestdagen (Black Friday / CyberMonday / Sinterklaas / Kerst / Jaarwisseling) en in het hoogseizoen (juli/augustus) kan de levertijd 1-2 werkdagen vertraging oplopen.

  * Verzendkosten voor de tsjoek/rebounder zijn € 11,90 bij een order onder de € 200,-  Bij een order boven de € 200,- zijn de verzendkosten € 5,95

  KEEPERsport levert ALLE PRODUCTEN uit voorraad (of de site geeft anders aan) en wil ten allen tijde de klant tevreden stellen en inspelen op de wensen en behoeften van de klant.

  Voor alle artikelen geldt: Levering zolang de voorraad strekt. De genoemde levertermijnen zijn niet als bindend te beschouwen. Overschrijding van de levertermijnen (door welke oorzaak ook) geeft de kopende partij niet het recht op ontbinding van de overeenkomst, schadevergoeding en/of het niet nakomen van zijn/haar verplichtingen. 

  De levering vindt overdag plaats tussen 8.00 en 18.00 uur. 

  Belangrijk: zorg ervoor dat u aanwezig bent op het afleveradres. We bieden u 2 afleverpogingen aan. Bent u niet aanwezig op het afleveradres, laat dit weten via een briefje op de deur en laat het pakket eventueel bij uw buren bezorgen.

  Hebt u vragen of opmerkingen rond de verzending van uw bestelling? Mail ons op orders@keepersport.nl / orders@keepersport.be