Doe mee - Schrijf je nu in voor de KEEPERbattle op zaterdag 29 juni 2024!

De KEEPERbattle, aangedreven door KEEPERsport & PUMA, gaat de volgende ronde in!

Met slechts een paar klikken kun je deelnemen aan HET keepers evenement van het jaar. Schrijf je in via het onderstaande formulier en ontvang alle nieuws en informatie over de KEEPERbattle op zaterdag 29 juni 2024, bij de KEEPERbase in Kottingbrunn (Oostenrijk)! Het toernooi begint rond 9:00 uur en na succesvolle registratie ontvang je meer informatie zoals het tijdschema.

Wat een ervaring vorig jaar! Tientallen keepers uit meer dan 10 verschillende landen streden in directe duels om de kroon als KEEPERbattle Kampioen 2023.

Doe ook dit jaar weer mee en beleef een hele dag vol puur KEEPER WAANZIN! Met een eenmalige registratie van €79,95 verzeker je jouw plek, inclusief een professionele wedstrijduitrusting van PUMA, KEEPERsport keeperhandschoenen en een exclusieve kortingscode voor je volgende bestelling bij KEEPERsport!

Hier vind je handige antwoorden op verschillende vragen. Als je nog onbeantwoorde vragen hebt, stuur ons dan een e-mail naar office@keepersport.nl!

 

 

Wat zit er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

Het inschrijvingsgeld omvat de deelname aan het toernooi, een professionele wedstrijduitrusting van PUMA, KEEPERsport keepershandschoenen en een exclusieve kortingscode.

How much is the registration fee?

Het inschrijvingsgeld voor de KEEPERbattle op zaterdag 29 juni 2024 in Kottingbrunn is €79,95 per persoon.

Wat zijn de voorwaarden voor deelname?

Registratie en deelname zijn alleen mogelijk vanaf de leeftijd van 16 jaar.

Belangrijk: De duels worden willekeurig geloot. Daarom kan het voorkomen dat je in een duel ervaren en oudere doelmannen tegenkomt. We doen een beroep op het oordeel en gezond verstand van de deelnemers!

Mogen vrouwelijke doelmannen deelnemen?

Voetbal is voor iedereen, en iedereen heeft zijn plaats in de kleine maar zeer fijne doelmannengemeenschap. Of je nu man of vrouw bent. Of je nu professioneel, amateur of beginner bent. Iedereen is welkom bij de KEEPERbattle!

Mogen veldspelers deelnemen?

Zeker. Durf je het aan? ;-)

Wat wordt er voorzien?

Bij succesvolle registratie voor de KEEPERbattle ontvang je automatisch een professionele wedstrijduitrusting van PUMA en keepershandschoenen van KEEPERsport. Geef eenvoudigweg je bijbehorende textielmaat aan in het registratieformulier!

Wat moet ik meebrengen?

Breng alsjeblieft je eigen voetbalschoenen mee naar het toernooi, aangezien deze niet door de organisator worden verstrekt. Voetbalschoenen met noppen zijn verboden! Je kunt ze echter ter plaatse aanschaffen in 's werelds grootste keeperswinkel tegen speciale prijzen indien nodig. De rest van de uitrusting, zoals de outfit en keepershandschoenen, worden door ons verstrekt en zijn na afloop van jou.

Nog verdere vragen?

Neem contact met ons op:

E-Mail 
Instagram 
Facebook
Whatsapp +43 676 7664611


We zijn altijd beschikbaar voor jou!

Hier zijn de prijzen die je kunt winnen bij de KEEPERbattle!

Te winnen:

Winnaar: 2x VIP-tickets voor Borussia Dortmund + 5 paar KEEPERsport keepershandschoenen naar keuze

Verliezer van de finale: 2x VIP-tickets voor FC Red Bull Salzburg + 3 paar KEEPERsport keepershandschoenen naar keuze

Verliezer van de halve finale: 2x VIP-tickets voor SK Rapid Wien + 2 paar KEEPERsport keepershandschoenen naar keuze

Verliezer van de kwartfinale: 2x tickets voor FC Red Bull Salzburg voor een Champions League / Europa League wedstrijd

Verliezer van de ronde van 16: 2x tickets voor het Oostenrijks Nationaal Team (ÖFB) voor een wedstrijd in de Nations League

 

Waar vindt de KEEPERbattle 2024 plaats?

De KEEPERbattle in Oostenrijk vindt rechtstreeks plaats in het "hart van het keepen" - ook bekend als onze KEEPERbase. De wedstrijden worden gespeeld op ons eigen natuurgrasveld.

Anzengrubergasse 26, 2542 Kottingbrunn - Oostenrijk