OVER KEEPERsport

KEEPERsport staat voor een betrouwbaar team van keeper-specialisten. KEEPERsport is opgericht in Oostenrijk door Georg Heu en Martin Krenn.

Als wij naar onze collectie kijken voor KEEPERsport Nederland kunnen we niets anders dan oprecht trots zijn. We gaan er 100% voor om u als klant tevreden te stellen! Het doel van KEEPERsport is om de beste producten voor u aan te bieden tegen de scherpste prijzen. Tevens willen we u altijd met een persoonlijke en vriendelijke service te woord staan. Wij leveren alle keepershandschoenen, exclusieve producten, keeperskleding en nog veel meer direct uit voorraad en voor de scherpste prijzen. KEEPERsport streeft naar 100% tevredenheid bij de klanten.

KEEPERsport biedt een zeer ruim en exclusief assortiment aan om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ons elk jaar weer te verbeteren. Onze collectie is uitvoerig doorgenomen zodat wij u elk jaar een zeer compleet assortiment kunnen aanbieden. 

Wij in Nederland werken vanaf ons eigen kantoor en leveren direct vanuit de voorraad van KEEPERsport en bieden u een 24-uur service aan. We hebben vestigingen in heel Europa: Duitsland, Italie, Frankrijk, Oostenrijk, Slowakije, Slovenie, Polen, Zwitserland. Vele profkeepers vertrouwen ook op onze producten, zoals:

In Nederland spelen Nick Marsman (FC Utrecht), Roy Kortsmit (Sparta Rotterdan), Jorn Brondeel (FC Twente), Timon Wellenreuther (Willem II) en Xavier Mous (Cambuur) met onze keepershandschoenen. In Belgie worden we vertegenwoordig door Thomas Kaminski (KV Kortrijk), Yannick Thoelen (AA Gent), wn Davino Verhulst (Lokeren) .

Geschiedenis van KEEPERsport:

1999
Oprichting door Georg Heu, onder de naam: Flying KEEPER
2000
Eerste Webshop "www.keepersport.at"
2001 tot 2003
Collectie wordt samengesteld met de eerste merken zoals Reusch, Uhlsport, Adidas, Nike en Puma
2003 tot 2006
Opening in Italie, Polen, Tschechie, Slowakijke en Hongarije
2008
Opening van KEEPERsport Duitsland GmbH, relaunch van de website
2009
Opening KEEPERsport Frankrijk 
2010
Opening KEEPERsport Slovenie, Engelse website online, nieuwe KEEPERsport Marketing (DVDs, KEEPERbattles), relaunch website
2011
Opening KEEPERsport Nederland
2012
Opening KEEPERsport Zwitserland
2013
Premiere KEEPERsport VARAN in verschillende profliga's!
2014
Compleet vernieuwde website
Live "Glovespot" tijdens WIK 2014

2015
Launch van onze #KeepItAll Company Slogan
Presentatie nieuwe KEEPERsport kleding collectie
Premiere van de "VARAN3-keepershandschoenen" in de UEFA Champions League
Relaunch website
Launch smartphone webpage
Opening KEEPERsport Belgie
Launch KEEPERsport VARAN4

2016
Launch VARAN4 CountryEditions en debuut tijdens interlandwedstrijd Oostenrijk
Live #GloveSpot tijdens EURO2016
Launch KEEPERsport Griekenland
KEEPERbattle EuroTour in vier landen met Europa-Finale in Berlijn