Verzending


Samen het milieu beschermen
Controleer nogmaals uw afleveradres voordat u uw online bestelling plaatst. Samen creëren we korte leveringsroutes en verminderen we de CO2-uitstoot duurzaam.

Voorbereidingstijden
Artikelen die op voorraad zijn, worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen verzonden. Het aanpassen van artikelen kan ervoor zorgen dat de verzending enkele dagen vertraging oploopt.

Transittijd pakket
Zodra uw pakket is verzonden, ontvangt u een factuur en een verzendregistratie (van Shipcloud) op uw e-mailadres. De zending wordt dan binnen 1 à 2 werkdagen geleverd. Als u geen verzending heeft ontvangen, controleer dan eerst uw spam-e-mailmap.

Aantal zendingen
Doordat wij meerdere magazijnlocaties hebben, is het mogelijk dat u uw bestellingen in meerdere leveringen ontvangt. Deze informatie staat in de regel al op de orderbevestiging. De verzendserviceprovider (GLS of DPD) wordt automatisch bepaald op basis van de opslaglocatie en het pakketvolume. Op de dag waarop wij bepaalde producten van uw bestelling verzenden vanuit een van onze magazijnen, ontvangt u alleen een factuur voor deze verzonden producten. Voor dergelijke leveringen brengen wij de klant geen extra verzendkosten in rekening.

Latere wijzigingen
Zodra een online bestelling is geplaatst, is het niet meer mogelijk om het afleveradres te wijzigen of een deellevering te doen.

Tip
Zorg dat je pakket gestuurd wordt naar uw eventuele bedrijfsadres als er overdag niemand thuis is.

Prijs
De prijs voor de standaard levering is € 3,99. Kiest u voor een deellevering, dan berekenen wij voor elke zending apart de verzendkosten.