#KeepAtHome keepers blijven thuis

Laten we samen de verspreiding van het coronavirus bestrijden! Deze dagen zijn niet alleen moeilijk voor ons als keepers, werknemers en ondernemers. We maken ons zorgen over de onzekerheid. Toch moeten we niet bang zijn!

Als we de maatregelen van de verantwoordelijken samen uitvoeren, zijn we straks weer waar we horen: op het voetbalveld. Meer informatie vindt u hieronder!

KEEPERsport St. Patrick's Day

Vandaag, 17 maart is het St. Patrick's Day! Deze traditie uit Ierland is inmiddels wereldwijd bekend en ook wij bieden vandaag sensationele aanbiedingen aan!

rehab keepershandschoenen en kleding

Ons eigen merk rehab komt wederom met iets nieuws en opvallends! De collectie "Tactics" en "Mechanic" zijn bijzonder opvallend, stijlvol, freaky en van topkwaliteit.

G-Form - Optimale bescherming en demping voor de doelman

G-Form heeft een brede selectie van veiligheidsuitrusting gebruikt voor veel verschillende sporten. Met een speciale polymeer technologie zijn ze erin geslaagd om een ​​revolutie op de markt te brengen en producten te creëren dat duurzaam genoeg is dat het zelfs de hardste schokken kan verduren.

 

 

rehab Weekend Deal -40%

rehab producten voor een topprijs!!

Alleen dit weekend (28-02-2020 t/m 01-03-2020) bespaar je maar liefst tot 40% korting op alle rehab producten (SALE uitgezonderd). Gebruik hiervoor code "ADDICTED40" en profiteer zo automatisch van deze geweldige actie!

KEEPER-LOVE op Valentijnsdag

Van 14-02 tot 16-02 bespaar je tot 40% korting op alle #RaiseyourV6 keepershandschoenen en een GRATIS KEEPERsport T-shirt bij een minimale bestelwaarde van € 100,-!

Speciale gripsokken voor de doelman

Dankzij deze gripsokken heb je nooit meer een irritante wrijving en glijden je voeten niet meer in je schoenen, perfect voor de stabiliteit van de doelman!

PUMA Spark keepershandschoenen en voetbalschoenen

PUMA is terug met hun eerste keepershandschoenen en voetbalschoenen in het jaar 2020. Ze lanceren niet alleen een nieuwe colourway voor hun twee geliefde modellen - ze hebben ook de volgende generatie van de PUMA ONE voetbalschoenen gemaakt, die een grote makeover hebben ondergaan!

 

 

NIKE KERSTACTIE BIJ KEEPERsport

Cyber Week bij KEEPERsport

In onze Cyber Week bespaar je op alles! Keepershandschoenen, keeperskleding, voetbalschoenen en nog veel meer van alle merken!

uhlsport Dynamic Impulse keepershandschoenen

De nieuwe "Dynamic Impulse " serie van uhlsport is een collectie van absoluut topniveau! De bekende foams van uhlsport “SUPERGRIP”, “ABSOLUTGRIP” en “SUPERSOFT” staan voor een zeer goede grip onder alle omstandigheden.

adidas Encryption keepershandschoenen en voetbalschoenen

adidas lanceert de Encryption Pack - de nieuwste en laatste pack voor 2019. Nu het alleen nog kouder en donkerder zal worden de komende maanden, is deze pack perfect voor het ijzige en bewolkte winterseizoen met de donkere en camo look voor de pack.

 

 

End of Season Sale - Bespaar tot 90% op al onze producten!

Kort voor de wisseling van de seizoenen starten wij weer met onze geliefde en traditionele “END-OF-SEASON-SALE”. Meer dan 400 producten zoals keepershandschoenen, keepershirts, voetbalschoenen en nog veel meer zijn nu te bestellen voor onvoorstelbare kortingen tot maar liefst 90%! Alle topmerken van de afgelopen collecties bestel je nu voor sensationele prijzen. Wees er wel snel bij want op=op!

 

 

NIKE Camo keepershandschoenen

NIKE doet het weer! De Vapor Grip 3 en de Mercurial keepershandschoenen zijn gegoten in een prachtig nieuw "CAMO" design!

KEEPERsport 48h Flash Sale

Van woensdag 9-10-2019 tot donderdag 10-10-2019 bespaar je maar liefst 30% korting op ALLE producten met kortingscode "30FLASH". Voetbalschoenen, keepershandschoenen of wat ook maar, de code geldt op alle producten!

PUMA Rush Pack Keepershandschoenen en voetbalschoenen

De zomer is officieel voorbij, maar dat betekent niet dat er geen voetbalschoenen meer gemaakt worden met felle zomerachtige kleuren. Bereid jezelf voor op nog een traktatie, nu PUMA de herfst in neon-sferen in gaat!

 

OUT NOW >> KEEPERsport Prime Pack in goud

Met ons nieuwe #PrimePack in goud-zwart hebben we met KEEPERsport het allerbeste ontwikkeld voor alle keepers! Goud is de kleur van de winnaar! Ben je een winnaar? Dan zijn de keepershandschoenen met bijpassende underwear uit ons nieuwe #PrimePack een absolute musthave voor jou!

YellowDays voor alle keepers

Voor alle keepers is deze week Geel het nieuwe zwart! Deze week bieden wij u een korting aan van maar liefst 30% op alle gele producten in onze collectie.

KEEPERdummy nu in drie verschillende kleuren verkrijgbaar!

De KEEPERdummy in een nieuw design! Vanaf 2019 zijn onze KEEPERdummy’s in 3 kleuren verkrijgbaar: rood, zwart en blauw! Ook hebben we een nieuw design aangebracht op onze KEEPERdummy’s, Kies uw favoriete kleur uit welke het beste past bij uw club! Perfect geoptimaliseerd voor keeperstraining!

 

NIKE New Lights voetbalschoenen en keepershandschoenen

NIKE keeperskleding collectie 2019

Zeer functioneel en van absolute topkwaliteit! De Nike PROMO keepershirts zijn weer te bestellen bij KEEPERsport. Een geweldige pasvorm, top materiaal en prachtige combinaties.