HO Soccer keepershandschoenen 2020

De keepershandschoenen van HO Soccer overtuigen door een zeer goede kwaliteit en we zien de handschoen terug bij vele profs en op veel amateurvelden!

OUT NOW - Varan6 Blackout met 4mm Superglue

De Varan6 Blackout voor het eerst met de nieuw ontwikkelde 4mm Superglue. Deze foam heeft specaile gripelementen wat zorgt voor een fantastische grip onder alle omstandigheden!

48 uur Flash SALE - bespaar 30% korting op alle producten

Vanaf woensdag 19-08-2020 tot donderdag 20-08-2020 bespaar je als doelman maar liefst 30% korting op ALLES met kortingscode "48FLASH"! Voetbalschoenen, keepershandschoenen of keeperskleding, het maakt niet uit: de korting geldt op alle producten!

1500 producten in KEEPERsport SALE

Voordelig winkelen. Gigantische selectie. Snelle bezorging. Een droom voor alle keepers! Meer dan 1500 producten in de KEEPERsport SALE. Koop keepershandschoenen, voetbalschoenen en keeperskleding van adidas, NIKE, PUMA en vele andere topmerken!

KEEPERsport Sale Back to Football

Back2Football is ons motto voor deze week. Bespaar tot 20% op alle actuele modellen waaronder vele bestsellers. Gebruik hiervoor code "B2FB" en ontvang automatisch de korting.

Voorwaarden keepersonderzoek

We willen onze service aanpassen aan de moderne doelman. Hiervoor hebben we jouw expertise nodig! Elke deelnemer ontvangt automatisch een exclusieve kortingscode na de 20 vragen, waarmee je 20% extra bespaart op alle keepersartikelen (excl. sale) in onze online shop! Daarnaast geven we in totaal drie paar Varan6 keepershandschoenen onder alle deelnemers!

 

Het keepersonderzoek: 20 vragen voor 20% korting

We willen onze service aanpassen aan de moderne doelman. Hiervoor hebben we jouw expertise nodig! 'Alleen samen kunnen we verbeteren!' We vertrouwen dit gezegde ook onze keepers toe. Neem 3-5 minuten tijd en beantwoord 20 vragen!

End of Season Sale 2020 kortingen tot -89%

Daar is ie weer: onze geliefde en traditionele “END-OF-SEASON-SALE”. Meer dan 500 producten zoals keepershandschoenen, keepershirts, voetbalschoenen en nog veel meer zijn nu te bestellen voor onvoorstelbare kortingen tot maar liefst 89%! Alle topmerken van de afgelopen collecties bestel je nu voor sensationele prijzen.

#KeepAtHome keepers blijven thuis

Laten we samen de verspreiding van het coronavirus bestrijden! Deze dagen zijn niet alleen moeilijk voor ons als keepers, werknemers en ondernemers. We maken ons zorgen over de onzekerheid. Toch moeten we niet bang zijn!

Als we de maatregelen van de verantwoordelijken samen uitvoeren, zijn we straks weer waar we horen: op het voetbalveld. Meer informatie vindt u hieronder!

rehab keepershandschoenen en kleding

Ons eigen merk rehab komt wederom met iets nieuws en opvallends! De collectie "Tactics" en "Mechanic" zijn bijzonder opvallend, stijlvol, freaky en van topkwaliteit.

G-Form - Optimale bescherming en demping voor de doelman

G-Form heeft een brede selectie van veiligheidsuitrusting gebruikt voor veel verschillende sporten. Met een speciale polymeer technologie zijn ze erin geslaagd om een ​​revolutie op de markt te brengen en producten te creëren dat duurzaam genoeg is dat het zelfs de hardste schokken kan verduren.

 

rehab Weekend Deal -40%

rehab producten voor een topprijs!!

Alleen dit weekend (28-02-2020 t/m 01-03-2020) bespaar je maar liefst tot 40% korting op alle rehab producten (SALE uitgezonderd). Gebruik hiervoor code "ADDICTED40" en profiteer zo automatisch van deze geweldige actie!

Speciale gripsokken voor de doelman

Dankzij deze gripsokken heb je nooit meer een irritante wrijving en glijden je voeten niet meer in je schoenen, perfect voor de stabiliteit van de doelman!

PUMA Spark keepershandschoenen en voetbalschoenen

PUMA is terug met hun eerste keepershandschoenen en voetbalschoenen in het jaar 2020. Ze lanceren niet alleen een nieuwe colourway voor hun twee geliefde modellen - ze hebben ook de volgende generatie van de PUMA ONE voetbalschoenen gemaakt, die een grote makeover hebben ondergaan!

 

Cyber Week bij KEEPERsport

In onze Cyber Week bespaar je op alles! Keepershandschoenen, keeperskleding, voetbalschoenen en nog veel meer van alle merken!

uhlsport Dynamic Impulse keepershandschoenen

De nieuwe "Dynamic Impulse " serie van uhlsport is een collectie van absoluut topniveau! De bekende foams van uhlsport “SUPERGRIP”, “ABSOLUTGRIP” en “SUPERSOFT” staan voor een zeer goede grip onder alle omstandigheden.

adidas Encryption keepershandschoenen en voetbalschoenen

adidas lanceert de Encryption Pack - de nieuwste en laatste pack voor 2019. Nu het alleen nog kouder en donkerder zal worden de komende maanden, is deze pack perfect voor het ijzige en bewolkte winterseizoen met de donkere en camo look voor de pack.

 

End of Season Sale - Bespaar tot 90% op al onze producten!

Kort voor de wisseling van de seizoenen starten wij weer met onze geliefde en traditionele “END-OF-SEASON-SALE”. Meer dan 400 producten zoals keepershandschoenen, keepershirts, voetbalschoenen en nog veel meer zijn nu te bestellen voor onvoorstelbare kortingen tot maar liefst 90%! Alle topmerken van de afgelopen collecties bestel je nu voor sensationele prijzen. Wees er wel snel bij want op=op!

 

NIKE Camo keepershandschoenen

NIKE doet het weer! De Vapor Grip 3 en de Mercurial keepershandschoenen zijn gegoten in een prachtig nieuw "CAMO" design!