Wederzijds voordeel

 

Het meest onderscheidende kenmerk van de GK Towel van KEEPERsport is het materiaalverschil tussen de twee zijden. De voorkant van de handdoek is gemaakt van absorberend katoen om handen of gezicht te drogen. De achterkant is als een microvezeldoek om je keepershandschoenen ideaal en voorzichtig te kunnen verzorgen.

Zak voor belangrijke spullen

 

Het maakt niet uit of het een gripbooster, lockersleutel of je mobiele telefoon is - in de speciaal gemaakte tas is ruimte voor al je belangrijkste spullen tijdens het spel.

Extreem sterke magneet

 

Er is een oersterke magneet gemaakt zodat je handdoek 90 minuten niet op de vieze vloer hoeft te liggen. Hierdoor kun je je handdoek aan je eigen doelnet of aan eender welke ondergrond in de kleedkamer bevestigen.

De perfecte verzorging

 

Dankzij de microvezels aan de achterkant van de GK-handdoek kunt u vuile resten perfect en vooral heel voorzichtig van uw foam verwijderen. Zorg ervoor dat je alleen deze kant van de handdoek gebruikt voor je keepershandschoenen - andere materialen kunnen je foam opruwen en beschadigen!

De perfecte handdoek voor keepers!

Bij een uitgebreid keepersspecifiek advies en ondersteuning hoort naast keepershandschoenen en -textiel bijvoorbeeld ook de ideale handdoek voor keepers. Met de extra functies zoals de microvezeldoek, het extra vak of de extra sterke bevestigingsmagneet, verschilt de KEEPERsport GK Towel op een paar punten van een gewone handdoek.