"OUT OF THE BOX" GRIP

Een ongelooflijke allrounder in alle weersomstandigheden en een betrouwbaar klevende foam beschrijft waarschijnlijk het beste de 4 mm Supreme Claw. Voor het eerst zit er een zwarte foam op een van onze whiteout-modellen, wat de perfecte balans biedt tussen goede duurzaamheid en uitstekende grip!

MAXIMAAL COMFORT

Het moderne soft-tech lichaamsmateriaal garandeert u enerzijds een uiterst comfortabel gevoel en anderzijds een ultralicht totaalgewicht van de handschoen, waardoor u te allen tijde maximale reactiesnelheid kunt bereiken!

PERFEKTE PASVORM

De nieuwe Varan7 Champ NC Whiteout is verkrijgbaar in de populaire negative cut (NC) en geeft je een extreem nauw contact met de bal, zodat je te allen tijde de controle behoudt. Het past zich perfect aan de vorm van uw hand aan en voorkomt dat u in de handschoen wegglijdt.

OPTIMALE STABILITEIT

Met de elastische band kunt u uw individuele houvast aanpassen en zo een ideale stabiliteit in de pols krijgen. In combinatie met alle andere features maken wij jouw droom keepershandschoenen in combinatie met een moderne look mogelijk!