MEER GRIP BESTAAT ER NIET

Met de 4mm Super Glue krijg je absoluut de beste grip die momenteel verkrijgbaar is. De geïntegreerde gripspots op het oranje foam verhogen de grip van je droommodel nog verder. Zorg er altijd voor dat je de keepershandschoen licht vochtig houdt om snelle slijtage te voorkomen

MAXIMAAL COMFORT

Het moderne soft-tech lichaamsmateriaal garandeert u enerzijds een uiterst comfortabel gevoel en anderzijds een ultralicht totaalgewicht van de handschoen, waardoor u te allen tijde maximale reactiesnelheid kunt bereiken!

PERFEKTE PASVORM

De nieuwe Varan7 Champ NC Whiteout is verkrijgbaar in de populaire negative cut(NC) en geeft je een extreem nauw contact met de bal, zodat je te allen tijde de controle behoudt. Het past zich perfect aan de vorm van uw hand aan en voorkomt dat u in de handschoen wegglijdt.

OPTIMALE STABILITEIT

Met de elastische band kunt u uw individuele houvast aanpassen en zo een ideale stabiliteit in de pols krijgen. In combinatie met alle andere features maken wij jouw droom keepershandschoenen in combinatie met een moderne look mogelijk!