Mix en match. Dit zijn de pijlers van ons premiummodel "Extreme CG3". Geen franjes en geen overbodige functies, maar toch uitgerust met de belangrijkste functies voor een optimale pasvorm, geweldige grip en modern ontwerp. Daarom is deze sensationele prijs ook verklaarbaar voor deze geweldige kwaliteit.

Om de naam "Extreme" waar te maken, lanceren we opnieuw een ware aanval vol kleuren in 2019: er worden voortdurend nieuwe kleuren gepresenteerd, in de lijn met de huidige keepersshirts van adidas en op geselecteerde NIKE-voetbalschoenen.

Negatief naad. Premium grip. Upper van siliconen. Dit zijn de drie pijlers van ons premiummodel "Extreme CG3". Deze pijlers maken de keepershandschoen echter nog niet "extreem”. Om zijn naam waar te maken, lanceren we een echte aanval vol met kleur voor u: verschillende kleurencombinaties, geschikt voor ALLE keepershirts van de huidige collecties van NIKE en adidas.

 

ERROR: Content Element with uid "95465" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Vergeleken met de Paintattack modellen van 2018 zijn de nieuwe modellen veel makkelijker aan te trekken. Een wijdere bandage, flexibeler ook zorgt voor een veel aangenamer draagcomfort.