rehab Matchoutfits

#YourArmour

IMG_Armour

Met #YourArmour ben je voorbereid op de grote gevechten. Deze set (shirt, broek en sokken) in korte mouwen symboliseert een enorm beschermend schild voor je lichaam. We presenteren ook onze gloednieuwe keepershandschoenen "Extreme CG3 NC" in de #YourArmour-stijl.

#BombTag

IMG_bomb

Freaky! Een nieuwe stijl voor gekke KEEPERS: #BombTag. We zijn grote fans van allerlei graffiti, dus we hebben besloten om dit extreem kleurrijke ontwerp op deze nieuwe set en de bijbehorende keepershandschoenen te reflecteren. Ik bedoel, wie houdt niet van zulke extravagante kunst?

Lichte bescherming op de ellebogen en ons rehab logo op de borst staan voor de exclusieve keepersshirts. In combinatie met de bijpassende broek en/of sokken vormen ze een bijna onverslaanbaar team voor de "gekke KEEPER"!

#NoWayIn

IMG_YourArmour

Een duidelijke boodschap aan alle aanvallers die er zijn - #NoWayIn. Met deze outfit, in een labyrint design, verwar je je tegenstanders - maar je behoudt altijd het overzicht.

Lichte bescherming op de ellebogen en ons rehab logo op de borst staan voor de exclusieve keepersshirts. In combinatie met de bijpassende broeken en sokken vormen ze een bijna onverslaanbaar team voor KEEPER!