rehab trainingscollectie

Je hebt nog nooit zoiets gezien. rehab brengt alles voor je wat je als keeper nodig hebt!

Speciale kleding voor de training zoals keepersbroeken of speciale underwear is een MUST voor elke training. Onze rehab collectie brengt stijl met zich mee. Beschikbaar zijn de lange en 3/4 keepersbroek, maar ook de prachtige underwear collectie.

Keepershandschoenen

Twee nieuwe modellen keepershandschoenmodellen voor de training! Voor deze prijs vind je geen betere keepershandschoenen. Aan de ene kant de "Master CG2" en aan de andere kant de "Core CG1", beide absolute topmodellen! Eindelijk zijn er keepershandschoenen zonder teveel "toeters en bellen":

Onze "Master CG2" is brutaal met zijn drie onderscheidende kenmerken: negatief naad pasvorm (NC) - Pro Grip - Latex op de upper. Deze eigenschappen maken hem een ​​meesterlijk keepershandschoenmodel. De prijs, in combinatie met het unieke ontwerp, is al een "must have" voor elke KEEPER.

Met trots presenteren wij u ons uitstekende trainingsmodel: negatief naad - SmashGrip - Latex op de upper. Deze drie eigenschappen vormen de "Core CG1". Fantastische prijs-kwaliteitverhouding en een exclusief design kenmerken deze handschoen. Of het nu gaat om een ​​opkomend talent of de ervaren keeper.

Underwear grijs

Underwear zwart

Keepersbroeken grijs

Keepersbroeken zwart