302 Redirect

302 Redirect

CREATORS ONLY. NO FAKERS.

adidas helpt je om je correct door te sturen met de 302 Redirect Pack! Met de elegante en stijlvolle kleuren en de elektronische details richt de pack zich op de creatieve speler, die zijn tegenstander altijd een stap voor is en ongezien het vijandige strafschopgebied betreedt. De focus ligt op de innovatievelingen en op degenen die zich durven te onderscheiden van de massa. Wijs je team de weg en laat je unieke vaardigheden zien met de adidas 302 Redirect Pack! We presenteren o.a. een geniale update van de "Close-Fitting Bandage". Je bepaalt zelf of je wel of geen sluiting wilt gebruiken en hoe je deze wil gebruiken, volledig afgestemd op je eigen wensen dus.

 

302 Redirect

Met in totaal 8 modellen keepershandschoenen sluit adidas het seizoen 2018/2019 af. Nieuw in deze serie is de adidas Pro Hybrid met Fingertipp, o.a. de handschoenen van Marc-André ter Stegen en Jasper Cillessen. O.a. dit model is voorzien van de exclusieve PROFI foam Urg 1.0 > fantastische grip maar daardoor absoluut een hogere en snellere slijtage.

Natuurlijk ontbreken de klassieke modellen zoals de Predator Pro NC en de Pro Fingersave niet, voorzien van de URG 2.0 foam. Ook een fantastische foam, iets minder zacht en daardoor minder slijtage.

Laat je overtuigen door het nieuwe 302 Redirect Pack van adidas.

ERROR: Content Element with uid "97357" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

302 Redirect

Voetbalschoenen

Je bent op internet vast wel eens de error code 302 tegengekomen, terwijl je zocht naar dat ene awesome voetbalmoment, waarna je werd ge-redirect, of doorgestuurd, naar een andere pagina. Maak je geen zorgen, adidas is hier om je te redden met hun nieuwste 302 Redirect Pack. De 302 Redirect pack is de plek waar voetbal de digitale wereld ontmoet. De adidas voetbalschoenen zijn gemaakt in een metallic design, terwijl de 3 strepen op de schoenen glanzend zijn gemaakt, dat zeker de aandacht zal trekken als je jouw team redirect naar de winst.

De 302 Redirect Pack introduceert de verbeterde X die je, zo wordt gehoopt, nog sneller gaat maken. Naast de mooie zilveren met glanzend rode colourway, bevat de X19 ook een compleet nieuw bovendeel, dat je ervaring nog beter maakt.

De Nemeziz 19 is een mix van spanning, draai en compressie, die je samen een premium toch en feel geven, een compleet nieuwe gespleten zoolplaat en een v-vormige kraag voor de ultieme lockdown ervaring.  

De Predator heeft een glanzende zilveren colourway, wat ons eveneens doet denken aan de zilveren kleur van de belangrijke trofeeën die op het spel staan in de verschillende kampioenschappen. adidas heeft ook rode details op de noppen toegevoegd, de kleur die in de hele 302 Redirect Pack te vinden is. De Copa 19  is stijlvol gehouden, zoals een leren voetbalschoen zou moeten zijn, en is gemaakt met een cool zwart bovendeel en een zilveren zoolplaat. De 3 iconische strepen zijn ook in het rood gemaakt, en dat doet de Copa er nog beter uitzien dan voorheen.

Predator
Nemeziz
COPA
X