Archetic Pack

Archetic Pack

Het nieuwe Archetic Pack van adidas in prachtige zwarte kleurstelling. We hebben de Predator keepershandschoenen en daarbij passend de X, Predator, Nemeziz en Copa voetbalschoenen.

Een nieuw jaar is weer begonnen, en dat betekent dat het hoog tijd is om je te gaan voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Het betekent bovendien dat de tijd van het jaar waarin blackout voetbalschoenen hoogtij vieren weer is aangebroken. adidas is dit jaar de koploper, en presenteert met trots hun oogverblinded mooie Archetic Pack.

De keepershandschoenen overtuigen door het prachtige design en de sensationele nieuwe “URG FOAM’. De handschoenen zijn zeer binnenkort ook verkrijgbaar.

Predator Pro NC

Voetbalschoenen

adidas Predator
De Predator 19 ziet eruit als een koudbloedige killer dankzij zijn zwarte colourway met rode details op de instap, zool, het Primeknit-bovendeel en de merktekens van adidas; precies zoals een Predator eruit zou moeten zien. De Predator 19 bevat bovendien een geüpdatete Controlskin op de voorzijde van de schoen om je touch en controle te verbeteren onder welke weersomstandigheden dan ook.

Copa

Natuurlijk moeten we de Copa 19 niet vergeten. De combinatie van leer en een blackout colourway is er namelijk één die nooit misstaat. Voeg daar de ijzige details op de reflecterende zool aan toe, en je hebt een voetbalschoen waar in mijn optiek alles aan klopt. Alsof dat nog niet genoeg was, zijn de 3 strepen van adidas voorzien van een soort van regenboogkleurig effect. De Copa 19+ is een van de nieuwste voetbalschoenen op de markt en voorziet je van innovatieve technologieën, zoals de Fusionskin, X RAY Vamp en een extreem zacht K-leer, hetgeen het DNA van de schoen heeft doen evolueren.

adidas lanceert de Copa-collectie sinds kort met een veterloos bovendeel. Indien jij de voorkeur geeft aan voetbalschoenen met veters, dan kan je kiezen voor de Copa 19.1. Voor de extreem klassieke spelers die ook graag een tong op hun voetbalschoen hebben is er de iconische Copa Gloro in een 19.2 versie. Deze bevat namelijk de klassieke tong die je ook zag op David Beckham's schoenen in de goede oude tijd.

adidas X
De adidas Archetic Pack X 18 is geïnspireerd op de koudste gebieden op Antarctica. De zwarte colourway bevat ijzig blauwe details op de hak, zool en adidas merktekens. Gebruik je extreme snelheid om langs je tegenstanders te razen en laat ze als bevroren achter je. De adidas X 18 bevat een revolutionair rekbaar materiaal, dat je van een ultieme lockdown en stabiliteit voorziet. Het veterloze design is geoptimaliseerd voor explosieve snelheden.

adidas NEMEZIZ 
De adidas Archetic Pack Nemeziz 18 combineert elementen van beide werelden. Op deze voetbalschoenen tref je namelijk zowel blauwe als rode kleuren aan, hetgeen uiteindelijk resulteert in de misschien wel beste look van alle Archetic Pack-voetbalschoenen. Het 360Agility Bandage System bestaat voornamelijk uit een combinatie van zwart en rood, met enkele blauwe details daaraan toegevoegd. Op de beroemde 3 strepen van adidas en de zoolplaat van de schoenen zijn de blauwe en rode kleuren meer evenredig verdeeld.