Initiator Pack

Met de nieuwe en scherpe colourways van adidas kan je nu je omgeving laten zien dat jij de initiatiefnemer en strateeg bent als het aankomt op het binnenhalen van de belangrijke 3 punten bij de overwinning. Met de Initiator Pack krijg je een stijlvolle look en kleuren kan je nu deel uitmaken van diegenen die verantwoordelijkheid nemen, zelfs als niemand anders het aandurft! De Predator keepershandschoenen passen perfect bij de nieuwe voetbalschoenen, de X, de Copa, Nemeziz en Predator.

Ook presenteren we u een exclusief mode, voorzien van de exclusieve PROFI grip URG 1.0! Een fantastische grip onder alle omstandigheden, normaal exclusief voor de profkeepers. Let op! De grip is fantastisch maar daardoor is de slijtage ook hoger dan normaal.

Voetbalschoenen

adidas Copa

adidas Copa is een van de meest verkochte voetbalschoenen ooit. De adidas Copa is een echte klassieker, zowel qua uiterlijk als qua technologie. De Copa is van absolute topkwaliteit en heeft een geweldige pasvorm. adidas Copa zag in de jaren 80 het levenslicht en is sindsdien niet meer weg te denken uit de voetbalwereld. 

adidas Predator 

adidas Predator is een iconische klassieker in een modern jasje. Het model wordt wereldwijd beschouwd als een van de beste voetbalschoenen ooit gemaakt. Er zijn diverse versies uitgekomen tot dusver, met de zwart-rode versie als meest bekende. Ongeacht het model en de colourway, waren de schoenen door de jaren heen mateloos populair. Onder andere David Beckham en Zinedine Zidane hebben deze schoenen aan hun voeten gehad tijdens hun actieve carrière.

adidas X

adidas X is speciaal ontwikkeld voor de speler die graag chaos creëert door middel van technische skills en ongekende snelheid. Op zoek naar de juiste adidas X? Je zit goed bij Unisport! In ons aanbod vind je de schoen voor verschillende ondergronden. De adidas X bevat een set sterke noppen die voor de best mogelijke grip zorgen. De perfecte schoen voor iedereen die van snelheid houdt. 

adidas NEMEZIZ 

Nemeziz is de nieuwste innovatieve voetbalschoen van adidas. De Nemeziz is uitgerust met de nieuwe Dual Lock Collar rondom de enkel en 360Torsion Tape voor behendigheid en een perfecte lockdown. Het bovendeel is gemaakt van de gloednieuwe adidas Agility Bandage, geïnspireerd door tape die voor medische doeleinden gebruikt wordt. De Nemeziz bevat tevens de adidas Non Stop technologie voor een perfecte balcontrole in alle weersomstandigheden.