Megakortingen op adidas keepershandschoenen!

Zelfs de paashaas heeft dat nog niet gezien!

We hebben een heel speciale traktatie voor u deze Pasen. Alleen bij KEEPERsport bespaar je minimaal -40% en tot -54% op adidas keepershandschoenen. Of het nu gaat om Game Data, Al Rihla of Shadowportal - kies je favoriete model en geef jezelf of je geliefde het perfecte keeperscadeau

Dus waar wacht je op? Sla nu toe!

AL Rihla - De WK-handschoenen van de wereldkampioen goedkoop

De adidas Al Rihla Pack was de collectie voor de FIFA World Cup van vorig jaar. De wereldkampioen zelf, de Argentijn Emiliano Martinez, won de World Cup met de Predator uit de Al Rihla Pack. De Al Rihla modellen zijn met meer dan 40% afgeprijsd - de Double Pack met maar liefst -50%.

Felle kleuren voor de beste prijs met de Game Data Pack

Van één ding kun je zeker zijn: met de flitsende en coole Game Data Pack van adidas ben je DE blikvanger op het veld. Keepershandschoenen van vorig jaar in oranje/groen afgeprijsd tot -48%. Wacht niet te lang en koop nu uw favoriete model - alleen zolang de voorraad strekt!

Beyond Fast tegen de beste prijs - goedkoper dan ooit!

De adidas collectie van september van het voorgaande jaar 2022 is ook alleen bij ons verkrijgbaar tegen een absolute topprijs. Bespaar tot -42% op de keepershandschoenen uit de Beyond Fast Pack en pak nu je Predator of X handschoen!