adidas Marinerush - het nieuwe Pack!

Het gaat de volgende ronde in van adidas - met de gloednieuwe colorway adidas Marinerush! Het nieuwe ontwerp laat de Predator-, Copa- en X-silo's stralen in diepblauw! Combineer je Predator keepershandschoenen met de bijpassende voetbalschoenen in de Marinerush look!

De nieuwe Predator keepershandschoen in diepblauw met heldere highlights en rode spikes is een absolute blikvanger! Als het om voetbalschoenen gaat, kun je kiezen tussen Predator, X en Copa! Bereik nieuwe hoogten en koop dezelfde keepershandschoenen die de voorkeur genieten van topsterren als Manuel Neuer, Emiliano Martinez en Aaron Ramsdale. Alle modellen uit de Marinerush collectie zijn voor u verkrijgbaar bij KEEPERsport. Alle details vind je hier!

 

 

 

 

 • Technische Features

  grip met hoge definitie
  Geïntegreerde siliconenelementen op de backhand garanderen je extra grip en vooral bescherming, vooral bij het stompen van de bal.

  duimomslag
  De latexverpakking op de duim vergroot het contact van het zelfklevende foam met de bal verder en verbetert je grip.

  URG 1.0 of 2.0
  De URG 1.0 is het absolute premium matchfoam met extreme grip. Maar wees voorzichtig: het zelfklevende foam is zeer gevoelig en daarom onderhevig aan hoge slijtage. Onze tip: Gebruik de URG 1.0 alleen op natuurgras.

  gebreide handrug
  De backhand van gebreid materiaal biedt je een perfecte pasvorm en stabiliteit zonder je mobiliteit in de handschoen te beperken.

  schuurzone
  De Abrasion Zone garandeert u extra grip op gevoelige plaatsen en een langere levensduur

 

 

 • HET TOPMODEL

  De adidas Predator is wereldwijd de meest gespeelde keepershandschoen door professionals als Manuel Neuer, Marc Andre ter Stegen en Kevin Trapp, maar ook door amateur- en recreatieve keepers.

  Er zijn verschillende modellen en snitten van de adidas Predator: bijvoorbeeld met een binnenbeenlengte en een hybride snit. De modellen variëren qua technische details en prijs. Het promomodel van de adidas Predator overtuigt vooral door het zeer gewaardeerde professionele zelfklevende schuim URG 1.0.

  Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare Predator-modellen en hun verschillen:

   

 

 

 • DE PERFECTE HANDSCHOEN - DE PERFECTE SCHOEN

  Zodra je de Predator keepershandschoen in handen hebt, heb je alleen nog de juiste voetbalschoen nodig - en die is beschikbaar!

  De adidas Predator, onderdeel van het gloednieuwe Marinerush Pack, biedt niet alleen visuele hoogtepunten, maar vooral uitstekende balcontrole en uitstekende handling. Over een paar dagen verschijnen topsterren als Aaron Ramsdale, Kepa Arrizabalaga en Kevin Trapp in deze spannende Predator-combinatie.

 

 

 

 

 • COPA PRO

  De COPA Pro Marinerush van Adidas markeert een première in de COPA-collectie: keepers hebben nu naast de beproefde COPA-voetbalschoenen ook de mogelijkheid om te schitteren met de bijpassende COPA-keepershandschoenen. Dit model combineert een klassieke uitstraling met de modernste normen, dat zie je zelf.

 

 

 • DE KLASSIEKER

  Naast de baanbrekende Predator- en X-modellen zijn de Copa voetbalschoenen ook erg populair bij veel keepers en veldspelers, waaronder professionals als Unai Simon. De Copa-modellen zijn vooral populair bij fans van klassieke voetbalschoenen. Door hun traditionele, bredere snit en het gebruik van verschillende materialen in de schoen onderscheiden ze zich van de Predator- of X-modellen. Toch blijven ze zowel qua stijl als functionaliteit actueel.

 

 

 • Zo snel als de bliksem

  Ervaar de adidas X Marinerush voetbalschoen! Deze revolutionaire schoen belooft adembenemende snelheid op het veld. Dankzij het lichtgewicht ontwerp maakt hij explosieve acceleraties en behendige bewegingen mogelijk. Of je nu een professional of een gepassioneerde amateur bent, de adidas X zal je verrassen met zijn uitstekende prestaties. Wees klaar om met gemak het veld te domineren en laat je meeslepen door de inspirerende Marinerush-collectie.