adidas Meteorite Pack

De keepershandschoenen en voetbalschoenen van de professionele keepers van adidas zullen aan het begin van het seizoen 2021/2022 rood gloeien. Met de gloednieuwe adidas X Speedflow is er naast de beproefde Predator Freak- en Copa Sense-modellen een technische noviteit. In de #KeepItAllBlog kun je meer te weten komen over het gloednieuwe pack van adidas.

adidas PREDATOR Keepershandschoenen

Anatomisch geplaatste flexzones in de vingers en handpalm bootsen de natuurlijke bewegingen van de hand na. Ze voorkomen dat het URG2.0-oppervlak doorzakt en bieden bewegingsvrijheid op de juiste plaatsen. Bovendien biedt de verlengde handpalm een ​​groter balcontactgebied.

De zogenaamde demonenhuid bestaat uit 406 spikes. De siliconen gripelementen zijn over de backhand geplaatst en beloven meer controle en kracht bij het stompen. Om een ​​perfecte pasvorm om de pols te garanderen, is het instappunt aanzienlijk uitgebreid met het Next Generation Knitted-materiaal. Daarom hebben de nieuwe Predator GL Pro NC-modellen voor het eerst geen (verwijderbaar) lipje!

De backhand van herwerkt gebreid materiaal in combinatie met de volledig nieuwe "Single Piece Gussets", die perfect harmoniëren met de nieuwe handpalm, belooft een nog nauwer balcontact op de vingers. Hierdoor heb je de ultieme grip en maximale controle over de bal.

adidas X Keepershandschoenen

Met de adidas X keepershandschoenen van de Meteorite Pak sta je voor de aanvaller aan de bal. Dankzij de second skin fit bieden de handschoenen onbeperkte bewegingsvrijheid. Dankzij de extra ingewerkte siliconenlijnen op de rug heb je nu nog meer controle bij het stompen.

De minimalistische constructie van de handschoen laat zien dat hoe meer gewicht, hoe langer de reactietijd voor de keeper. Ook zonder extra sluitsysteem biedt de X Pro NC optimale stabiliteit.

Anatomisch geplaatste flexzones in de handpalm bootsen de natuurlijke bewegingen van de hand na. Ze voorkomen dat het URG2.0-oppervlak doorzakt en bieden bewegingsvrijheid op de juiste plaatsen. Bovendien biedt de verlengde handpalm een ​​vergroot balcontactgebied.

adidas Voetbalschoenen

Koop de bijpassende voetbalschoenen van adidas. Kies uit het volledige assortiment adidas X Speedflow, Copa Sense of de in het oog springende Predator Freak keepershandschoenen en bespaar automatisch -25% op je combinatie dankzij onze handschoen-schoen actie.

Kies nu je schoenen: