adidas Predstrike - de nieuwe Predator keepershandschoen

Het nieuwste hoogtepunt van de Predator keepershandschoenensilo: de adidas Predator Pro Predstrike!

Vier het einde van het jaar met het gloednieuwe Predator-model in rood/geel, dat een baanbrekende dimensie in het keepen belooft. De uitstekende dynamische backhand met strategisch geplaatste siliconenelementen maakt de Predator tot een eersteklas keuze.

Vertrouw net als de keepers van wereldklasse Manuel Neuer, Emiliano Martinez en Aaron Ramsdale op de bewezen kwaliteit van de adidas Predator-modellen.

 • adidas Predator Pro

  De combinatie van gebreid lichaamsmateriaal en een versterkte handpalm garandeert niet alleen een perfecte pasvorm, maar ook maximaal comfort en flexibiliteit.

  Met het beproefde URG 2.0-foam van Adidas behoud je de winnende grip, zelfs onder uiteenlopende weersomstandigheden.

  De thumbwrap (latexcoating op de duim) vergroot het klevende foamcontact met de bal, waardoor je nog meer grip garandeert.

  De dynamische backhandtextuur van de handschoen biedt niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, maar maakt ook uitstekende precisie mogelijk bij het verdedigen met de vuisten. Slim geplaatste siliconen elementen zorgen ervoor dat je altijd de controle over de bal behoudt.

 • adidas Predator Prestrike

  Ervaar de lichtste Predator ooit gemaakt met de adidas Predator Predstrike.

  Met een smallere snit vergeleken met het vorige model zet deze schoen een nieuwe standaard op het gebied van behendigheid en prestaties op het veld.

  Strikeskin Technologie geeft je maximale controle over de bal. Deze innovatieve technologie maakt nauwkeurige balcontrole mogelijk en verbetert je schiettechniek, zodat je het spel met indrukwekkende nauwkeurigheid kunt domineren.