#Pyrostorm

De nieuwe kleuren-update van de Adidas Ace keepershandschoenen! Deze Adidas Ace Trans Pyro keepershandschoenen zijn ook de keus van alle Adidas profkeepers op dit moment. Nieuwe technieken, fantastisch draagcomfort en een geweldige grip kenmerken deze handschoenen.

Naast de ACE Trans Pro NC bieden we u ook iets bijzonders aan: speciale PROMO modellen, normaal alleen voor de profs in dit design! De ACE Trans Fingertip GC en de ACE Trans Fingersave Pro; 2 extreem gelimiteerde modellen van Adidas bij ons op voorraad.

De nieuwe keepershandschoenen en voetbalschoenen zijn voorzien van alle nieuwe technische eigenschappen, zijn nog flexibeler en allemaal voorzien van een ongekend hoog draagcomfort. Toppers zoals Manuel Neuer, Kevin Trapp, Marc-André ter Stegen, Loris Karius, David de Gea, Keylor Navas en Jasper Cillessen vertrouwen al jaren op Adidas.

Ook presenteren we de “Nemeziz” voetbalschoenen. Deze schoenen blinken uit door een fantastische pasvorm, uiteraard ook in de nieuwe #PyroStorm stijl.  Stabiliteit en efficiënte, dat is waar Nemeziz voor staat. 

#PYROSTORM GLOVES

#PYROSTORM SHOES