The next Level - adidas Sapphire Edge Pack!

Het is tijd om op te staan. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Met de kaskrakers uit de White Spark Pack, NumbersUp Pack en Meteorite Pack inspireerde adidas in 2021 de hele keepersgemeenschap. Nu gaat het team uit Herzogenaurach nog een stap verder en tilt het moderne keepersspel naar een nieuw niveau met de gloednieuwe Sapphire Edge-pakket! Een nieuw kleurconcept en diverse technische finesses en verdere ontwikkelingen laten keepersharten sneller kloppen en maken jou de baas van je goal in 2022!

Naast de blauwe voetbalschoenen(Predator, X en Copa) wachten de nieuwe Predator en X keepershandschoenen in het bijpassende kleurdesign op je. En het mooiste is: je kunt de topmodellen pas vanaf 25 januari 2022 bij ons vooruit krijgen!

This is Power! This is Predator Edge!

De PredatorSilo is het kenmerk van adidas voor zowel keepershandschoenen als voetbalschoenen en de absolute non-plus-ultra op de keepersmarkt. Het is niet voor niets dat de grote keeperssterren van onze tijd, zoals Manuel Neuer, David De Gea of ​​Gigio Donnarumma, strijden om de nieuwste adidas Predator-modellen!

Met name de dierlijke demonenhuid op de overhand van de vorige Predator-modellen maakte de bestsellers onmiskenbare keepershandschoenen. Met de Predator Sapphire Edge betreedt adidas nieuwe wegen en brengt verschillende technische innovaties in het spel:

Zone Skin: de verdere ontwikkeling van de Demonskin is de Zone Skin. De aan de handrug aangepaste 3D-siliconenelementen zijn bedoeld voor nog meer comfort bij het stompen.
URG Z: Met de nieuwe zelfklevende latexlagen URG 1.0Z, URG 2.0Z en URG 3.0Z presenteert adidas een verdere ontwikkeling in zijn professionele foam. De URG 1.0Z blinkt uit met uitstekende grip en vereist maximale zorg om hem zo min mogelijk te verslijten.
Cuts: de nieuwe Predator uit het Sapphire Edge Pack komt in alle cut-varianten op de markt. Krijg het in de Negative Cut, hybride of Regular Cut!
Pluspunten: de nieuwe Predator is al een paar keer gespot bij de profs. Topsterren als Manuel Neuer, David de Gea, Kepa Arrizabalaga, Gianluigi Donnarumma of Marc Andre ter Stegen zweren bij de adidas Predator-modellen.
Alleen bij ons vind je vanaf 25 januari 2022 de eerste topmodellen van de nieuwe adidas Sapphire Edge Pack. Veel andere modellen zullen dan wereldwijd op de markt komen met de reguliere start van de verkoop op 1 februari 2022. Haal de absolute topmodellen een week op voorhand in huis en maak indruk op het veld!

Shop nu de nieuwe Predator Edge Pro Hybrid!

Be first to the ball! X Sapphire Edge!

Lichter. Sneller. wendbaarder.

Met het doel om de keepershandschoenen van vandaag zo snel en licht mogelijk te maken om de reactietijd tot een minimum te beperken, sloeg adidas het doel met de nieuwe X Pro. Het is jouw perfecte keuze als je een laag gewicht en weerstand wilt om zo snel mogelijk te kunnen reageren op de schoten van je tegenstander.

Zonder de vele visuele extra's laat je je tegenstanders wanhopen en ben je gegarandeerd als eerste aan de bal!

Haal de bijpassende voetbalschoenen uit het Sapphire Edge Pack!

Predator, X en Copa beschikbaar vanaf 1 februari 2022!

De moderne keeper wordt steeds meer betrokken bij het opbouwspel. Zo wordt naast de perfecte keepershandschoenen ook de ideale voetbalschoen steeds belangrijker in de keepersgemeenschap. Bij KEEPERsport heb je naast alle keepershandschoenen modellen ook het complete assortiment adidas voetbalschoenen! Het maakt niet uit of het een Predator, X of Copa is - zoek naar de perfecte aanvulling op je keepershandschoenen!

Let op: Bespaar 25% bij aankoop van een handschoen-schoencombinatie en haal uw droomcombinatie in huis tegen een gereduceerde prijs.