adidas Solar Energy - het gloednieuwe keepershandschoenenpakket om het jaar mee te beginnen!

De nieuwe modellen van de adidas Predator en Copa keepershandschoenen zijn op de markt! Het Solar Energy Pack is uitgerust met tal van gloednieuwe functies om je keepersspel naar een nieuw niveau te tillen.

Professionele keepers als Manuel Neuer, Emiliano Martinez & Gianluigi Donnarumma vertrouwen al jaren op keepershandschoenen van adidas. Speel met dezelfde uitrusting als de wereldsterren. Klik nu hier voor alle informatie over adidas Solar Energy!

  

  

 • De technische kenmerken in één oogopslag!

  De combinatie van gebreid lichaamsmateriaal en een versterkte handpalm garandeert niet alleen een perfecte pasvorm, maar ook maximaal comfort en flexibiliteit.

  Zowel fans van het URG 2.0-foam als het URG 1.0-foam krijgen weer waar voor hun geld. Beide foams maken indruk met hun uitstekende grip in een breed scala aan weersomstandigheden!

  De Thumbwrap (latexcoating op de duim) vergroot het klevende foamcontact met de bal waardoor je nog meer grip garandeert.

  De dynamische backhandtextuur van de handschoen biedt niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, maar maakt ook uitstekende precisie mogelijk bij het verdedigen tegen de vuist. Slim geplaatste siliconen elementen zorgen ervoor dat je altijd de controle over de bal behoudt. De bevestiging van de siliconenelementen werd volledig opnieuw ontworpen en voor het eerst aan het publiek gepresenteerd met het speciale model Predstrike.

 • Het topmodel: de Predator Pro

  Ook dit jaar is de adidas Predator wereldwijd de meest gespeelde keepershandschoen door professionals als Manuel Neuer, Marc Andre ter Stegen en Kevin Trapp, maar ook door amateur- en recreatieve keepers.

  Er zijn verschillende modellen en snitten van de adidas Predator: bijvoorbeeld met een binnenbeenlengte en een hybride snit. De modellen variëren qua technische details en prijs. Het promomodel van de adidas Predator overtuigt vooral door het zeer gewaardeerde professionele zelfklevende schuim URG 1.0.

  Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare Predator-modellen en hun verschillen:

  

 • DE PERFECTE HANDSCHOEN - DE PERFECTE SCHOEN

  Als je de Predator Keepershandschoenen  in de hand houdt, kijk dan niet meer naar de Fußballschuh - en het geld is!

  De adidas Predator hebben, net als de gloednieuwe Solar Energy Packs, geen visuele impact, maar ze hebben ook een externe balcontrole en een bedieningscontrole. De fußballerische keuken van Torhütern zal jaren van jaren duren en als er een betere teamprestatie is voor het ideale Schuhwerk!

  

 • Copa Pro

  De adidas Copa Pro combineert een klassieke look met de modernste normen, dat zie je zelf.

  Het zelfklevende foamURG 1.0 en de nauwsluitende negatieve snit zorgen voor een uitstekend balgevoel.

  De latex mesh-backhand belooft eersteklas stabiliteit zonder bewegingsbeperkingen.

  De elastische band garandeert een optimaal, individueel draagcomfort met de hoogst mogelijke stabiliteit in de pols.

  Met de Thump Wrap-technologie op de duim krijg je een groter vangoppervlak. De elastische band garandeert een veilige grip en ondersteuning voor uw pols.

  

 • DE KLASSIEKER

  Naast de baanbrekende Predator en

  De Copa-modellen zijn vooral populair bij fans van klassieke voetbalschoenen. Door hun traditionele, bredere snit en het gebruik van verschillende materialen in de schoen onderscheiden ze zich van de Predator- of X-modellen. Toch blijven ze zowel qua stijl als functionaliteit actueel.

  

 • MAXIMALE REACTIE!

  Ervaar de adidas X Solar Energy voetbalschoen!

  Voetbal wordt steeds sneller, dus haal het maximale uit jezelf! Deze revolutionaire schoen belooft adembenemende snelheid op het veld. Dankzij het lichtgewicht ontwerp maakt hij explosieve acceleraties en behendige bewegingen mogelijk. Of je nu een professional of een gepassioneerde amateur bent, de adidas X zal je verrassen met zijn uitstekende prestaties. Wees klaar om met gemak het veld te domineren en laat je meeslepen door de inspirerende Solar Energy-collectie.