ADIDAS VS NIKE: DE VERGELIJKING

adidas en NIKE, twee van de grootste merken in de sportbranche vergeleken Voor onbesliste keepers vergelijken we de twee topmerken en vatten we de highlights van de verschillende productcategorieën samen.

Keepershandschoenen adidas

De meeste professionele keepers wereldwijd vertrouwen op keepershandschoenen van adidas. Het topmerk vertrouwt met zijn handschoenen op veel balgevoel, zodat jij altijd de controle behoudt. De modellen van de X-serie zijn zeer licht en sluiten nauw aan. De Predator-modellen hebben een iets robuustere snit voor een groter vanggebied en topdemping. Hier heb je de keuze! Door de strakke polsbandage hebben de keepershandschoenen van adidas geen bandje nodig. Het ene of het andere model is echter ook verkrijgbaar met een riem voor meer stabiliteit. Als je waarde hecht aan een cool design en balgevoel, dan is adidas zeker de juiste keuze.

Keepershandschoenen NIKE

De nieuwste keepershandschoenen van NIKE zijn verkrijgbaar in de snitten: binnennaad (NC), buitennaad (RC) en hybride. Bij alle nieuwe modellen vertrouwt NIKE op een stevige pasvorm, die wordt gegarandeerd door de riem. U kunt kiezen tussen de Phantom-modellen, die nauw aansluiten voor flexibiliteit, de Grip3-modellen, die staan ​​voor optimale demping en geweldige grip, en de Mercurial-modellen zonder tong. Iedereen die vertrouwt op minimalistisch design en stabiliteit heeft absoluut gelijk met NIKE.

VOETBALSCHOENEN ADIDAS

Bij adidas voetbalschoenen kun je kiezen tussen de Predator, X en Copa collecties. Er is ook een ruim aanbod aan schoenen voor specifieke ondergronden zoals: kunstgras, indoor, ...

Functies:

>> Roofdier: controle, vasthouden

>> X: Snelheid, gemakkelijk

>> Copa: balgevoel, gemaakt van leer

Voetbalschoenen Nike

Als het om Nike voetbalschoenen gaat, kun je kiezen tussen de Phantom, Mercurial en Tiempo collecties. Elk van deze modellen heeft verschillende kenmerken en is op maat gemaakt voor verschillende speelstijlen. Er is ook een ruim aanbod aan schoenen voor specifieke ondergronden zoals: kunstgras, indoor, ...

Functies:

>> Phantom: voor precisie, schoten en passen

>> Mercurial: zeer licht, snelheid, het beste voor aanvallers

>> Tiempo: technologie, precisie, leer

Keeperstenue Nike

De Nike Gardien IV keepersshirts zullen in het seizoen 2022/23 gedragen worden door onder meer de keepers van Liverpool, Barcelona, ​​Chelsea, PSG, Inter, Tottenham en Atlético. Ook de keepers van Frankrijk, Brazilië, Portugal, Engeland en Nederland zullen dit design dragen op het WK 2022 in Qatar. Dit betekent dat keepers van wereldformaat zoals Alisson, Jan Oblak, Hugo Lloris of Gianluigi Donnarumma te zien zijn in de Nike keepersshirtcollectie. De truien voor keepers zijn verkrijgbaar in vele kleuren en voor zowel kinderen als volwassenen. Bijpassende broeken en sokken kunnen ook worden gecombineerd voor een perfect op elkaar afgestemde outfit.

Keeperstenue adidas

Speel als een prof in het spel met de adidas Condivo 22-collectie voor kinderen en jongeren. De keepersshirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en worden gedragen door de professionele keepers Manuel Neuer (FC Bayern München/Duitsland) en Thibaut Courtois (Real Madrid/België) in de competitie en Champions League. Zeker in combinatie met de bijpassende Adidas Condivo keepersbroek en -sokken ben jij het stijlhoogtepunt van elke voetbalwedstrijd.