adidas White Spark

De professionele keepers Manuel Neuer, Marco Andrè ter Stegen en Co spelen met adidas keepershandschoenen en voetbalschoenen in het wit. Met de gloednieuwe adidas X Speedflow is er naast de beproefde Predator Freak - en Copa Sense-modellen een technische noviteit. In de  #KeepItAllBlog blijf je altijd op de hoogte in de keeperswereld.  

ADIDAS PREDATOR KEEPERSHANDSCHOENEN

Anatomisch geplaatste flexzones in de vingers en handpalm bootsen de natuurlijke bewegingen van de hand na. Ze voorkomen dat het URG2.0-oppervlak doorzakt en bieden bewegingsvrijheid op de juiste plaatsen. Bovendien biedt de verlengde handpalm een ​​groter balcontactgebied.

De zogenaamde demonenhuid bestaat uit 406 spikes. De siliconen gripelementen zijn over de backhand geplaatst en beloven meer controle en kracht bij het stompen. Om een ​​perfecte pasvorm om de pols te garanderen, is de instap met het Next Generation Knitted-materiaal aanzienlijk uitgebreid. Daarom hebben de nieuwe Predator GL Pro NC-modellen voor het eerst geen (verwijderbaar) lipje!

De bovenhand van herwerkt gebreid materiaal in combinatie met de volledig nieuwe "Single Piece Gussets", die perfect harmoniëren met de nieuwe handpalm, belooft een nog nauwer balcontact op de vingers. Hierdoor heb je de ultieme grip en maximale controle over de bal.

ADIDAS X KEEPERSHANDSCHOENEN

Met de adidas X keepershandschoenen uit de White Spark Pack sta jij voor de aanvaller op de bal. Dankzij de second skin fit bieden de handschoenen onbeperkte bewegingsvrijheid. Dankzij de extra ingewerkte siliconenlijnen op de handrug heb je nu nog meer controle bij het stompen.

De minimalistische constructie van de handschoen laat zien dat hoe meer gewicht, hoe langer de reactietijd voor de keeper. Ook zonder extra sluitsysteem biedt de X Pro NC optimale stabiliteit.

Anatomisch geplaatste flexzones in de handpalm bootsen de natuurlijke bewegingen van de hand na. Ze voorkomen dat het URG2.0-oppervlak doorzakt en bieden bewegingsvrijheid op de juiste plaatsen. Bovendien biedt de verlengde handpalm een ​​groter balcontactgebied.

ADIDAS VOETBALSCHOENEN

Koop de bijpassende voetbalschoenen van adidas. Kies uit het volledige assortiment adidas X Speedflow, Copa Sense of de in het oog springende Predator Freak keepershandschoenen en bespaar automatisch -25% op je combinatie dankzij onze handschoen-schoen actie.

Kies nu je schoenen: