ERROR: Content Element with uid "73544" and type "ksmatrix_imagelist" has no rendering definition!

#LockInLetLoosePack

Volle focus, optimale concentratie! De nieuwe #LockInLetLoosePack van Nike staat voor het moment, het moment dat je moet presteren! 100% jezelf zijn, gemotiveerd om je team verder te helpen met volop fanatisme.

De voorbereiding is gestart en de veters kunnen strak getrokken worden om optimaal aan het nieuwe seizoen te beginnen. Je hebt je eigen naam, die van je team en die van je buurt hoog te houden. Spelen in het moment en genieten van het spel. Dat is het verhaal achter de Nike "Lock In, Let Loose" Pack en die is vanaf nu bij ons verkrijgbaar.

Speciaal voor deze release besteden we aandacht aan alle modellen die Nike presenteert in de nieuwe Lock In, Let Loose collectie. Natuurlijk spant de nieuwe Tiempo Legend VII de kroon, maar vanwege het feit dat de Tiempo een laag model is, nemen we ook de Mercurial Vapor XI, Hypervenom Phantom III en de Magista Opus II mee in onze collectie. Een hele hoop schoenen die door een heleboel Nike atleten gedragen zullen worden. Deze kan en mag je zeker niet missen.

"Lock In" staat voor het straktrekken van de veters voorafgaand aan een wedstrijd en "Let Loose" voor een vrije manier van spelen. Nike bedoelt daarmee; blijf dichtbij jezelf. Wat ons overigens opvalt is het feit dat Nike opnieuw gebruik maakt van een zwarte basis bij de Lock In, Let Loose collectie. Deze zwarte basis wordt gecombineerd met een frisse, oranje kleur die perfect past bij de zomer.

NIKE LockInLetLoose, Fußballschuhe, KEEPERsport

MERCURIAL

TIEMPO

MAGISTA

HYPERVENOM

NIKE KLEDING

Set deals