VROUWENVOETBAL - Dit zijn de beste keepers ter wereld

Het vrouwenvoetbal heeft de afgelopen decennia een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt en daarin spelen keepers een sleutelrol. Ter gelegenheid van de FIFA Women's World Cup in Australië/Nieuw-Zeeland presenteren wij u de beste keepers ter wereld. Een speciale focus voor keepers ligt natuurlijk op de keepershandschoenen waarmee ze op het veld staan ​​en briljante prestaties leveren. We laten je zien welke merken keepershandschoenen gebruikt gaan worden op dit WK. Speel met dezelfde keepershandschoenen als de beste keepers ter wereld!

 

 

 • Arnold, van Domselaar, Naeher

  NIKE

  Vooral qua design behoren NIKE keepershandschoenen tot de beste ter wereld. Bij NIKE kun je kiezen uit de collecties Nike Vapor, Nike Mercurial en Nike Phantom. Of het nu gaat om de legendarische Vapor Grip 3, de nieuwe Phantom of de Mercurial zonder bandje, NIKE heeft een enorm assortiment. Keepers Mackenzie Arnold (Australië), Daphne van Domselaar (Nederland) en Alyssa Naeher (VS) verschijnen allemaal op het veld met dit merk op hun handen.

 

 

 • Earps, Peyraud-Magnin

  adidas

  Adidas keepershandschoenen verleggen de grenzen van wat mogelijk is met elk nieuw model. Met name de adidas Predator- en adidas X-collecties barsten van de handschoentechnologieën. De adidas Predator maakt vooral indruk met de dierlijke siliconen elementen en de strapless constructie. De adidas X daarentegen is ontworpen voor snelheid met zijn extreem lage gewicht. In deze handschoenen spelen professionele keepers Mary Earps (Engeland) en Pauline Peyraud-Magnin (Frankrijk).

 

 

 • Thalmann, Correa

  reusch

  Het merk reusch heeft zich uitsluitend gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige handschoenen. Waarschijnlijk juist daarom zijn reusch keepershandschoenen zo populair bij keepers. Zo biedt de reusch Attract-collectie extreem flexibele en tegelijkertijd robuuste handschoenen. Aan de andere kant is de reusch Pure Contact-lijn nog lichter en flexibeler dankzij het FreeFlex-materiaal. Gecombineerd met de revolutionaire reusch-technologieën zoals SpeedBump of Freegel, zijn deze keepershandschoenen wereldwijd de keuze van vele professionals. De doelmannen Gaëlle Thalmann (Zwitserland) en Vanina Correa (Argentinië) vertrouwen op het topmerk reusch.

 

 

 • duur

  uhlsport

  uhlsport keepershandschoenen behoren tot de meest populaire producten voor keepers wereldwijd. Het in 1948 in Duitsland opgerichte merk heeft talloze professionals onder contract. Keepster Francesca Durante (Italië) vertrouwt op dit merk. uhlsport handschoenen staan ​​voor de nieuwste technologieën, comfort en grip. De collecties zorgen voor veiligheid aan de bal in alle omstandigheden: met de uhlsport Supergrip+, de uhlsport Aquagrip, de uhlsport Supergrip en de uhlsport Absolutgrip vind je de beste keepershandschoenen voor elke wedstrijd.