De 10 beste keepershandschoenen van 2022

Je hebt je toch al afgevraagd welke keepershandschoenen wij het meest verkopen? Met de grote selectie van verschillende merken en hun talrijke collecties is het niet gemakkelijk om onze topverkopers te raden. Hier vind je de 10 beste keepershandschoenen ter vergelijking.

10) KEEPERsport Challenge

De KEEPERsport Challenge neemt onze 10e plaats in bij de best verkochte keepershandschoenen. Deze keepershandschoenen zijn ideaal voor keeperstraining door hun duurzame en slijtvaste 3 mm foam. Daarom is de challenge van KEEPERsport vooral populair bij beginners en kinderen. Daarnaast zijn de KEEPERsport Challenge keepershandschoenen extreem robuust en ook nog eens super comfortabel door de zachte Soft-Tech-Body (STB), waardoor je weer een uitzonderlijk goed gevoel in de handschoenen hebt.

9) uhlsport Supergrip+

De uhlsport Supergrip+ staat op de 9e plaats in onze topverkopersranglijst. Zoals de naam al doet vermoeden, worden deze keepershandschoenmodellen gekenmerkt door een sterke grip door een verscheidenheid aan gripelementen. Naast de klassieke Hyperact-versie in blauw, wit en zwart, is er ook de Hyperpink-versie van de uhlsport Supergrip+, die zich onderscheidt van de massa met zijn roze en zwarte kleurenschema. Naast de verschillende kleurenschema's is de uhlsport Supergrip+ ook verkrijgbaar in de varianten "Reflex", "Finger Surround" en "NC", die verschillen in de pasvorm van de handschoen.

8) PUMA Ultra

Op nummer 8 in onze verkoop staat de PUMA Ultra. Deze keepershandschoenen zijn momenteel de lichtste keepershandschoenen op de markt, wat zeker een van de redenen is waarom ze zo populair zijn. Bovendien biedt de PUMA Ultra, die verkrijgbaar is in de hybride en buitenste naad gesneden varianten, extreme grip, ademend vermogen, flexibiliteit en hoog comfort.

7) rehab Extreme CG3

De rehab Extreme CG3 behaalde de 7e plaats. Deze keepershandschoenen zijn verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleurencombinaties, dus er is voor elke smaak het juiste model. Voor 13 Europese landen werd zelfs een apart model in de nationale kleuren gemaakt. Er zijn ook bijzonder extravagante kleurvariaties, zoals een hittekaart van een keeper, en ook bijzonder eenvoudige, eenkleurige modellen. Naast het grote aanbod kenmerkt de rehab Extreme CG3 zich door een zeer goede grip en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

6) NIKE Vapor Grip 3

De Vapor Grip 3 van NIKE staat op nummer 6. Er zijn ook een aantal kleurencombinaties voor deze keepershandschoen, waaruit je jouw favoriet kunt kiezen. Deze NIKE Vapor Grip 3 doet zijn naam eer aan en kan schitteren met veel grip. Bovendien worden een groter balcontactoppervlak en een hoge duurzaamheid geboden. Dankzij de speciale gepatenteerde "Grip-3 pasvorm" biedt de handschoen u een uiterst comfortabele pasvorm en comfort.

5) PUMA Future

De PUMA Future, die wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en hoge flexibiliteit, staat op de 5e plaats in onze ranglijst. Daarnaast bieden deze handschoenen je een individuele pasvorm, optimale grip en een hoog gevoel van veiligheid. De PUMA Future is momenteel verkrijgbaar in drie verschillende kleurenschema's, die elk verkrijgbaar zijn met een negative cut en een hybride pasvorm. Een daarvan is de Faster Football-serie in blauw en wit met rode en zwarte details. Er is ook de serie Under The Lights, die is ontworpen in de kleuren turkoois, zwart en wit. Het nieuwste en meest in het oog springende model van de PUMA Future is de PUMA Future Z One Grip 1 in een kleurencombinatie van oranje, groen en zwart met witte accenten.

4) uhlsport Absolutgrip

De uhlsport Absolutgrip bereikte de 4e plaats. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze handschoenen uitgerust met een gepatenteerde absolute grip, die uitstekende grip biedt in alle weersomstandigheden. Naast de klassieke Hyperact-versie in blauw-wit-zwart en de opvallende roze-zwarte Hyperpink-versie, die ook verkrijgbaar is met de uhlsport Supergrip+, is de uhlsport Absolutgrip verkrijgbaar in de Hyperblack-versie in volledig zwart. Net als de uhlsport Supergrip+ kunt u de uhlsport Absolutgrip ook kopen in de uitvoeringen "Reflex", "Finger Surround" en "NC".

3) reusch Attrakt

Met de 3e plaats is de reusch Attract de eerste op het podium van onze topverkopersranglijst. Deze keepershandschoenen hebben deze plek ook verdiend omdat ze niet alleen een hoog draagcomfort bieden, maar ook ademend, super comfortabel en licht zijn. Je krijgt ook optimale grip van deze handschoenen. De reusch Attract is ook verkrijgbaar in vele kleuren en pasvormen.

2) KEEPERsport Champ

Net achter de eerste plaats is de KEEPERsport Champ. De meest populaire en best verkochte van alle KEEPERsport keepershandschoenen, wat zeker te danken is aan het enorme draagcomfort, het lichte gewicht en de uitstekende grip. De KEEPERsport Champ is verkrijgbaar in de wit-zwarte Whiteout-versie, de wit-zwart-gele Gamechanger-versie en in de blauw-witte Aqua Edition voor natte weersomstandigheden. De Gamechanger-versie is ook verkrijgbaar in hybride, rollfinger- en Negative Cut

1) adidas Predator

Wie had anders gedacht? De nummer 1 in onze best verkochte keepershandschoenen is de adidas Predator. Maar wat maakt dit zo populair? De adidas Predator is niet alleen super comfortabel, elastisch en licht, maar biedt je ook optimale balcontrole, optimale grip en optimale bescherming, waardoor de adidas Predator de perfecte keepershandschoen is voor veel profkeepers. Deze is verkrijgbaar in een paar verschillende uitvoeringen, die verschillen in de pasvormvarianten, de kleurstelling en de uitrusting. De Saphir Edge serie in blauw, rood en wit is erg populair. Die ook verkrijgbaar is met Fingersafe. Voor degenen die de voorkeur geven aan extravagante keepershandschoenen, is de adidas Predator ook verkrijgbaar in de roze, blauwe en witte Champions Code-versie.