Eindelijk is het zover: het wachten is voorbij!

Met trots presenteren wij u de Varan6 Keepershandschoenen, ontworpen met passie en hartstocht. Door onze geweldige samenwerking met veel amateur- en profkeepers presenteren wij u een model welke is voorzien van alle must-haves voor elke doelman!  In de Eredivisie spelen Timon Wellenreuther (Willem II) en Nick Marsman (FC Utrecht) met onze handschoenen. In de 1e divisie zijn dat Roy Kortsmit (Sparta), Jorn Brondeel (FC Twente) en Xavier Mous (FC Oss) In de Belgische eerste klasse spelen Thomas Kaminski (KAA GENT) Davino Verhulst (Lokeren), en Yannick Thoelen (AA Gent), met de KEEPERsport handschoenen.

De eerste Blackout modellen – de Hero NC en Hero Hybrid - zijn streng gelimiteerd!

#ProjectV6 Hybrid
#ProjectV6 NC

ERROR: Content Element with uid "95796" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Pasvorm: "Negatief naad". De nieuwe "ONE-Piece-Latex " geeft een optimale pasvorm, geen storende naden en optimale bewegingsvrijheid. De handschoenen hebben een zeer aangenaam draagcomfort en een smalle pasvorm.  

Foam: De handschoen is voorzien van een geweldige foam: „4 mm Black Claw“, een sensationele foam met een geweldige grip bij droog en nat weer. Deze exclusieve foam voor KEEPERsport is de allerbeste foam op de markt, zeer zacht en wordt gedragen door onze profkeepers.

Bandage: Nieuw in de geschiedenis van onze VARAN modellen is onze vernieuwde elastische sluiting die een grandioze pasvorm garandeert De brede klittenbandsluiting zorgt, ondanks het flexibele materiaal voor de beste stabiliteit, dat kan worden aangepast naar je eigen wensen.

Upper: Neopreen body dat nu zelfs nog flexibeler en lichter is geworden door de nieuwe upper. Ergonomische siliconen op de vingers en "punchingzone") beloven nog meer balcontrole en bescherming.