Het WK kan beginnen!

Keepershandschoenen en voetbalschoenen, de hele wereld kijkt mee! Wij hebben hier alle collecties voor het WK 2018 in Rusland voor u! Adidas met het #EnergyModePack, NIKE met het #JustDoItPack en wat te denken van onze eigen exclusieve KEEPERsport Varan5 WK model. Kijk rond en kies uw eigen favoriete WK-model uit.

adidas energy mode pack

IMG_adi_energy mode

Met een zeer elegante en opvallende stijl presenteert adidas de keepershandschoenen speciaal voor het WK in Rusland. De adidas Predator Pro NC Energy straalt, zoals de naam al doet vermoeden, volop energie uit.

De volgende keepers zullen tijdens het WK in Rusland met dit model spelen:

  • Keylor Navas - Costa Rica
  • David De Gea - Spanje
  • Marc-André Ter Stegen - Duitsland
  • Manuel Neuer - Duitsland
  • Lukasz Fabianski - Polen
  • David Ospina - Colombia
  • Kasper Schmeichel - Denemarken

NIKE Just do it pack

IMG_Just Do It Pack

Draag wit met alle ogen van de wereld op je gericht! Het WK staat voor de deur, en Nike staat klaar om hun WK pack te lanceren.

Schitteren in het licht van 's werelds grootste voetbalpodium. Dat is alleen weggelegd voor de allergrootste spelers. Deze spelers dragen de voetbalschoenen uit het Nike Just Do It Pack. De voetbalschoenencollectie waarmee Nike je in de stemming brengt voor het komende WK in Rusland. Ben jij ready for Russia?

De laatste paar weken zijn er van veel WK deelnemers de voetbalshirts gepresenteerd, maar ook de voetbalschoenen krijgen een speciaal WK-sausje. Nike presenteert hun collectie onder de naam “Just Do It”  en deze WK colourway van de Mercurial, Hypervenom, Tiempo en Magista is heel erg gaaf. De glanzende, witte upper met een parelmoer finish schittert onder het stadionlicht en moet voetballers, als jij en ik, inspireren om hun dromen na te jagen.

uhlsport aerored

IMG_uhl

Uhlsport is klaar voor het WK in Rusland! Na #Tensiongreen komt uhlsport nu met de prachtige #AERORED collectie keepershandschoenen, speciaal voor het WK in Rusland!

Uhlsport staat als 1 van de traditionele keepersmerken altijd voor topkwaliteit, de keeper zelf staat in het middelpunt. De uhlsport keepershandschoenen kenmerken zich dan ook al jaren door een ongekend hoog draagcomfort en een fantastische grip. Toppers als Hugo Lloris en nog veel meer vertrouwen al jaren op uhlsport. 

Puma Illuminate Pack

IMG_PUMA

PUMA start voor het WK 2018 met een nieuw “ pack” bestaande uit keepershandschoenen en voetbalschoenen. Deze prachtige en nieuwe kleurencombinatie is speciaal samengesteld voor het WK in Rusland. Be Part Of It!

reusch Prisma Pro G3

IMG_reusch

READY FOR RUSSIA met de Prisma S1 Evolution Junior LTD! Deze gelimiteerde Prima lijn van Reusch is speciaal geproduceerd voor de FIFA World Cup 2018 in Rusland. Legendes zoals Sepp Maier, Bodo Illgner en Claudio Taffarel stonden allemaal met REUSCH handschoenen met de wereldbeker in de handen.

Keepersport Varan5 WK edition

IMG_Flashyhands

Er is nog niet veel te zien… U moet nog even geduld hebben voor onze nieuwe Varan5, een exclusief WK-model! Kort voor de start van het WK zullen we ons eigen WK-model aan u onthullen.