De juiste uitrusting voor u Pre Season

Het voorseizoen is een bijzondere uitdaging voor keepers, omdat ze vaak te maken hebben met ijzige temperaturen of harde oppervlakken. Om ook onder deze omstandigheden 100% te kunnen leveren, speelt het juiste materieel een cruciale rol. Of het nu op het veld of in de zaal is: de juiste uitrusting kan het trainen in het voorseizoen eenvoudiger maken. Wij laten je de beste producten zien van top tot teen!

Robuuste keepershandschoenen

De belangrijkste factor voor een goede grip bij keepershandschoenen is het zelfklevende foam, maar dit is ook erg gevoelig. Wij raden u daarom aan om op harde ondergronden zoals kunstgras- of halvloeren een duurzaam en langhoudend foam te gebruiken. Deze zal minder snel slijten en je behoudt langer de goede grip. De volgende keepershandschoenen zijn speciaal ontworpen voor harde ondergronden:

 

 

Verwarmingsaccessoires

Capuchons, nekwarmers of handschoenen zijn meer dan alleen accessoires: ze beschermen tegen ijzige kou, sneeuw en wind.

 

 

Underwear

Het geheim om je lichaam warm te houden in de winter is laagjes dragen. Je kunt het beste beginnen met ademend ondergoed dat nauw aansluit op je lichaam. Op harde ondergronden kun je vertrouwen op geïntegreerde vulling op de ellebogen, knieën en heupen. Als het gewatteerde ondergoed in de hal te warm voor je is, kun je jezelf ook gewoon uitrusten met knie- en elleboogbeschermers zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming!

 

 

Bovenkanten

Om te voorkomen dat je het tijdens je sessies koud krijgt, raden we je aan om nog een laag over je ondergoed te dragen om te voorkomen dat de warmte ontsnapt. Met deze selectie waterdichte en verwarmende trainingstops ben je aan de veilige kant:

 

 

Broeken

Als het om keepersbroeken gaat, kun je kiezen uit verschillende vullingsniveaus op de heupen en knieën. Hierdoor zijn gevoelige plekken op harde oppervlakken perfect beschermd. GEEN blauwe plekken en schaafwonden meer!!!

 

 

Het juiste schoeisel

Natuurlijk mogen de juiste schoenen in het voorseizoen niet ontbreken! Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de populairste kunstgras- en indoorschoenen: