Voorwaarden deelname wedstrijd - 120k volgers!

Ter gelegenheid van onze mijlpaal van 120.000 volgers op het KEEPERsport Instagram-account, geven we een mooie prijs weg.

prijs

Voor alle artikelen in onze online shop maak je kans op een waardebon van € 120. De prijs is uitsluitend gebaseerd op de niet-bindende verkoopprijs (RRP) en kan slechts één keer worden ingewisseld. Als er een restwaarde is bij het plaatsen van de bestelling, wordt de overtollige restwaarde verbeurd.

Verloop van de wedstrijd

De duur van de wedstrijd loopt van 28 september 2021 tot 6 oktober 2021. Gedurende deze periode krijgen gebruikers de mogelijkheid om online deel te nemen aan de wedstrijd.

Winstparticipatie

Om deel te nemen aan de wedstrijd zijn de volgende voorwaarden gesteld:

- Like het bericht

- Tag 2 personen in de comments

- Bewaar dit bericht (de knop rechts onder de foto op Instagram)

Algemeen

Deelname is alleen mogelijk binnen de deelnameperiode. Waarden die na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden niet in de tekening in aanmerking genomen. Deelname aan de wedstrijd is gratis. Aan het einde van de deelnameperiode wordt willekeurig een voucher ter waarde van € 120 van de RRP getrokken voor alle deelnemers aan de wedstrijd.

De winnaar wordt na de sluitingsdatum bepaald in een willekeurige verloting onder alle deelnemers. De winnaar van de loterij wordt via Instagram (direct message) tijdig op de hoogte gebracht van de prijs.

De prijs wordt naar het gewenste afleveradres gestuurd.

Einde van de wedstrijd
De organisator behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de wedstrijd te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgave van redenen. Dit geldt in het bijzonder voor elke reden die de wedstrijd zou verstoren of zou verhinderen om volgens plan te verlopen.

Facebook-disclaimer
Deze actie is op geen enkele manier gerelateerd aan Facebook en wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

Toepasselijk recht:
Vragen of klachten in verband met de wedstrijd moeten worden gericht aan de exploitant. Contactmogelijkheden via e-mail op kantoor (at) keepersport.at of telefonisch op +43 2252 766 46.

De beslissing van de jury is definitief.