T1Tan KEEPERsport Edition

KEEPERsport meets T1TAN

'GESCHEIDEN DOOR KLEUREN, VERBONDEN DOOR HET ONDERWERP.'
Dit gezegde bestaat in veel fanscènes over de hele wereld. Met de geplande T1TAN Beast #KsEdition willen we een voorbeeld stellen en laten zien dat twee concurrenten of rivalen ook samen geweldige projecten kunnen realiseren. Deze samenwerking is uniek in de sport!

Het begin

De ongelooflijke passie voor keepershandschoenen maakten deze unieke samenwerking mogelijk. Tot voor kort was Matthias (eigenaar T1TAN)  een enthousiaste keeper en was hij een actieve klant  bij KEEPERsport. In de afgelopen jaren startte hij met groot succes zijn eigen merk T1TAN.
We hadden voortdurend contact via WhatsApp en belden veel voordat de eerste persoonlijke ontmoeting in januari 2020 plaatsvond op de ISPO (International Trade Fair for Sports Articles and Sports Fashion) in München.

Beide partijen merkten meteen dat alle betrokkenen dezelfde doelen hadden: we willen de beste producten voor de keeper.

Instagram Livetalk T1TAN versus KEEPERsport

De opmaat: de gloveBATTLE

In de eerste weken van de verplichte "coronavakantie"  hielden we de unieke GloveBattle op Instagram. Elke partij moest elke dag een uitdaging binnen een tijdsbestek voltooien. Er waren grappige uitdagingen (bijv. uitdaging voor het bakken van cake), keeperspecifieke oefeningen (bijv. reactieoefeningen zoals Petr Cech), producttechnische taken (bijv. doe het zelf: handschoenen met 4 vingers naaien) en ook sportieve uitdagingen (bijv. Push-up-uitdaging op een voetbal) De nu al legendarische GloveBattle eindigde met een sportieve 10:10.

Het gezamenlijke project

Sinds januari waren er de eerste gedachten over een gemeenschappelijke keepershandschoen tussen T1TAN en KEEPERsport. Tijdens de GloveBattle werden deze gedachten op papier gezet!

Nu was het zover. In een livestream op Instagram presenteerden we het eerste exemplaar van de T1TAN Beast, een exclusief #KsEdition model. Dankzij de positieve feedback van beide merken zullen we dit keepershandschoenmodel produceren en vanaf de zomer exclusief aanbieden in de online winkel van KEEEPERsport.

Special Touch

T1TAN Beast #KsEdition

Vergelijkbare modellen

Je moet geduld hebben tot de verkoop begint. Vanwege de Covid-19-beperkingen willen of kunnen we geen vaste datum instellen. Tot die tijd kun je vergelijkbare modellen bestellen:

Livestream KEEPERsport meets T1TAN