KEEPERdummy 2019

De KEEPERdummy in een nieuw design! Vanaf 2019 zijn onze KEEPERdummy’s in 3 kleuren verkrijgbaar: rood, zwart en blauw! Ook hebben we een nieuw design aangebracht op onze KEEPERdummy’s, Kies uw favoriete kleur uit welke het beste past bij uw club! Perfect geoptimaliseerd voor keeperstraining! Deze KEEPERdummy kan zowel gebruikt worden als medespeler of als tegenstander in het eigen strafschopgebied.

De veelzijdigheid van de KEEPERdummys zal u verrassen. Tijdens de keeperstraining kunt hem gebruiken in aanvallende situaties in het strafschopgebied. Standaardsituaties kunt u nu nagenoeg perfect simuleren. Deze dummy's zijn voor coaches en trainers een enorme meerwaarde op de training. De driedimensionale figuren (en de vrij realistische grote van 2.05 meter - dit komt exact overeen met de gemiddelde grote van een springende speler) zorgen voor een zeer realistische weergave van de praktijk. Ze zijn met name tijdens de keeperstraining geschikt voor het oefenen van hoge ballen. Hiermee helpen ze elke keeper om de timing te verbeteren, om zo op tijd bij de bal te zijn. De dummy is perfect geschikt om fysiek contact te hebben zonder enig vrezen voor blessures.

Hier een aantal praktische voorbeelden:

Choose your Colour:

KEEPERdummy im Winter

Gebruiksaanwijzing:
1) Vul de bodem van de KEEPERdummy met ca. 15 liter water
2) Blaas de KEEPERdummy op met lucht! Let op! Niet TE veel lucht, de maximale lengte van de KEEPERdummy mag niet boven de 2.10 meter komen.
3) KEEPERdummy omstoten en controleren of de dummy weer in juiste positie komt.
4) KEEPERdummy aan de 2 handgrepen aan de zijkant dragen met 2 personen

Voordelen:

* Beste materiaal wat er op de markt te verkrijgen is
* Nu in 3 verschillende kleuren
* Licht materiaal, flexibel
* Menselijke vorm
* Functioneel
* Perfect voor de training

De clou van dit nieuwe KEEPERdummy systeem is, dat je gemakkelijk de onderkant kunt vullen met water. Er is geen aluminium of staal nodig om deze in de grond te bevestigen, hierdoor verminder je ook het risico op blessures. 
Deze Dummy is een echte nummer een (hij zet zichzelf weer rechtop) zelfs met de koudste temperaturen. Hiervoor hoeft u alleen maar antivries aan het water toe te voegen. Ook voor de sporthal is hij gebruiksklaar voor elk moment. De omgang van de KEEPERdummy is zeer eenvoudig, hij heeft aan de zijkant twee handgrepen, is zeer flexibel en kan gemakkelijk worden vervoerd of verplaatst op het veld. Hij is opblaasbaar en daardoor makkelijk te vervoeren, bijvoorbeeld naar een trainingskamp. De KEEPERdummy bestaat uit zeer sterk, stevig en duurzaam materiaal.

En het beste argument komt natuurlijk op het laatst: Onze KEEPERdummys zijn niet alleen beter maar ook innovatiever en vele malen goedkoper dan overeenkomende concurrerende aanbiedingen:

AJAX, Feyenoord, FC Twente, Go Ahead Eagles, KAA Gent, FC Liverpool, Bayern Munchen, Schalke 04, Fortuna Dusseldorf, Paris Sait Germain, Juventus en nog veel, veel meer trainen al met onze KEEPERdummy's!

De lengte van de KEEPERdummy is 2.05 meter