REGSKIN MATERIAL

ONTWIKKELD EN GEPRODUCEERD DOOR GOALKEEPER EXPERTS

Het "REGSKIN-materiaal" van KEEPERsport is aangepast aan de professionele eisen en garandeert een uiterst comfortabele lichtheid, aangezien het gewicht van de gebruikte hightech textielvezels met nog eens 20% is verminderd. Het uitgekiende vochtregulerende systeem zorgt voor ademend vermogen en is bovendien waterafstotend en winddicht.

Het grote voordeel ten opzichte van "gewone" polyester producten is dat "REGSKIN producten" geen water of vocht opnemen en daardoor altijd hun oorspronkelijke gewicht behouden! Zo is er te allen tijde een echt feel-good klimaat voor de keeper, ook in de meest extreme ruimte- en weersomstandigheden! U kunt HIER meer informatie vinden over onze REGSKIN-artikelen.

 • GK TOP REGKSIN

  De GK Top van KEEPERsport houdt je droog in elke situatie! Het bestaat uit hoogwaardige RegSkin-materialen: ademend, wind- en waterafstotend - en een verwarmend mesh-materiaal aan de binnenkant. Deze combinatie zorgt voor een uitstekend ademend vermogen!

  De waterdichte, korte ritssluiting op de kraag is gemakkelijk aan en uit te trekken, zelfs met keepershandschoenen. Het kan worden verborgen voordat de training begint. De geoptimaliseerde snit biedt een betere bescherming tegen vocht en vuil, net als de duurzame opstaande kraag.

 • GK TOP S/S REGSKIN

  De KEEPERsport GK Raintop s/s is dé innovatie op de keepersmarkt! Veel keepers zijn helemaal niet enthousiast over het dragen van regenjassen tijdens de training: ze beperken de bewegingsvrijheid, Daar moet onze GK Raintop s/s verandering in brengen! De regentop biedt volledige bewegingsvrijheid dankzij de korte mouwen en is daarom perfect te combineren met keepersonderkleding. Bovendien beschermen de korte mouwen de gevoelige naden in het okselgebied tegen openscheuren.

  Het is wind- en waterdicht en door de korte ritssluiting is het gemakkelijk aan en uit te trekken. Dankzij het mesh materiaal aan de binnenkant van de jas is hij ademend en zweet je niet. En het beste van alles: de Raintop maakt nauwelijks geluid als je beweegt!

 • GK PANTS BASICPADDED REGSKIN

  Met de KEEPERsport GK broek BasicPadded 3/4 van speciaal ontworpen RegSkin materiaal ben je optimaal voorbereid op natte weersomstandigheden. Ook ben je optimaal beschermd dankzij de anatomisch geplaatste schuimvulling (Basicpadded) op de heupen en knieën.

  Trainingsbroeken van KEEPERsport vallen niet onder de categorie "normale trainingskleding". De broek is speciaal afgestemd op de eisen van de keeperstraining. Jaren van ontwikkelingswerk met amateur- en professionele keepers staan ​​achter de producten! Klik hier voor meer informatie over KEEPERsport keepersbroeken.

ALLE REGSKIN PRODUKTEN

VARAN7 CHAMP AQUA

Het geheime wapen in de regen! De KEEPERsport Varan7 Champ NC Aqua Keepershandschoen is speciaal ontworpen voor keepen in natte weersomstandigheden. Met het 4 mm Aqua Claw-latex kunnen gladde ballen niet meer ontsnappen! Met deze keepershandschoenen kun jij je volledig concentreren op je keepersspel, hoe slecht de weersomstandigheden ook zijn.