KEEPERsport Varan6 Champ King

Wees de koning van je goal!

De KEEPERsport Varan6-serie is nog een facet. Met de Varan6 Champ King ontmoet uniek design de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap op het gebied van keepershandschoenen. Met het "Skull"-ontwerp ontmoet je de visuele tand des tijds en maak je indruk met uitzonderlijke grip en houvast.

Jouw matchoutfit die past bij de Varan6 Champ King

Uniek design van vingertop tot teen!

Met de GK6 matchset ben JIJ de blikvanger op het speelveld. Voor het eerst gebruiken we "Interlock" als bovenmateriaal. Zo heb je altijd een individueel aangepast draagcomfort in alle weersomstandigheden. Bovendien zorgen de voor het eerst ingebouwde "lasercuts" voor een uitstekende luchtcirculatie onder het wedstrijdtenue

Je onderkleding en vullingen die passen bij de Varan6 Champ King

Goud is de kleur van de winnaar. Je moet dus harder en langer trainen dan de rest.Vooral met de PowerPadded Hero bekleding ben je optimaal voorbereid op inspannende trainingen. Dankzij de nieuwe, anatomisch aangepaste snit zijn ze nu nog beter afgestemd op jouw draagcomfort!

PowerPadded Hero-vulling
Voor het eerst worden de zogenaamde "gelpaddingen" rechtstreeks op de ANNUALskin-stof in de onderkleding gelijmd. Dit elimineert de kwetsbare en vervelende naden. Als gevolg hiervan zijn de KEEPERsport PowerPadded Hero-modellen nu nog comfortabeler dan elke andere bekleding. Bovendien zorgen de voor het eerst ingebouwde "lasercuts" voor een uitstekende luchtcirculatie onder de functionele onderkleding. Dankzij de beproefde "ANNUALskin" heb je een individueel aangepast draagcomfort in alle weersomstandigheden, hoe moeilijk het ook is.

Naast de KEEPERsport PowerPaddded Hero-vulling, biedt de muscle mapping-technologie in de beschermer de best mogelijke bescherming voor armen en benen. De perfect gevormde structuur maakt gerichte compressie op nauwkeurig gedefinieerde spierzones mogelijk. Spiertrillingen en schade worden verminderd tijdens keeperstraining. Dit leidt tot merkbaar snellere regeneratietijden en merkbare prestatieverbeteringen.

Onze service voor alle keepers!

Wij zijn er voor elke keeper online!
In de online shop van KEEPERsport kunt u uw bestelling de klok rond veilig en gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Meer informatie over klantenservice vind je hier.

>> Heeft u vragen voor ons?
Ons klantenserviceteam is nog steeds beschikbaar (in het thuiskantoor).

>> Heeft u vragen over uw levering?
De pakketten worden dagelijks verzonden vanuit de KEEPERbase. Gedetailleerde leveringsinformatie vindt u hier.

>> Hoe kan ik betalen?
Alle informatie over betalen vind je hier.

ERROR: Content Element with uid "140547" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!