Het begin van een nieuw tijdperk!

Met trots presenteren wij: Varan8 Raw Impact

Bijna 3 jaar zijn verstreken sinds de lancering van de Varan7-serie en maar liefst 16 jaar sinds de oprichting van de eerste Varan-collectie. De gloednieuwe Varan8-modellen luiden een revolutie in! Onbeperkte liefde voor het spel van de keeper, technologische normen op hun hoogtepunt, en een toewijding aan eerlijke prijzen wachten op jou met de eerste drie modellen van de Varan8-keepershandschoenen:  Varan8 Hero NC, Champ NC en Pro NC uit de Raw Impact-collectie!

 • DE VARAN8 HERO NC

  DE ULTIEME

  De Varan8 Hero NC - Een volledig opnieuw ontworpen keepershandschoen die op bijna elk vlak verschilt van de eerder bekende Hero-modellen. Het doel was duidelijk: het moest een handschoen zijn van absoluut topniveau, die de meest moderne en technologisch geavanceerde stukken speelt!

  • Strapless: Voor het eerst wordt een Varan8-model uitgebracht zonder bandje. Dankzij het gebreide materiaal op de rug van de hand past de handschoen perfect om je hand zonder stabiliteit te verliezen in de pols.
  • 4mm Super White Claw: Deze palm is het superlatief van alle palmfoams. Als het gaat om grip, is er geen betere kleefstof!
  • Anti-Abrasion Zone: De nieuw geïmplementeerde Anti-Abrasion Zone op de palm beschermt je keepershandschoen tegen onnodige slijtage bij het opstaan en rechtop staan.
  • Punching Zone: De structuur en constructie van de siliconen elementen in de Punching Zone zijn opnieuw ontworpen. De siliconen elementen van de nieuwe Varan8 Hero NC zijn opnieuw aangepast om een nog nauwkeuriger, krachtiger en antislip stoten te garanderen!
 • DE VARAN8 CHAMP NC

  DE ALLESKUNNER

  De Champ NC bewijst dé handschoen te zijn voor de typische KEEPERsport-doelman. Hij combineert moderne technologieën met de traditionele voorkeuren van de gemeenschap. Als een alleskunner is hij even populair bij onze professionals als bij amateur- en hobbydoelmannen.

  • Soft-tech-body: De achterkant van de hand wordt gepresenteerd in het extreem fijne en lichte Mechano-materiaal, om de keepershandschoen zo comfortabel en flexibel mogelijk te maken. Je zult geen genoeg kunnen krijgen van dit gevoel!
  • 4mm Supreme Claw: Zonneschijn of stortregen, temperaturen onder nul of brandende hitte - de 4mm Supreme Claw garandeert een ongelooflijke grip en uitzonderlijke duurzaamheid onder alle weersomstandigheden.
  • Anti-Abrasion Zone: Net als bij de Hero NC voorkomt de Anti-Abrasion Zone in de Champ NC snelle en onnodige slijtage van de handpalm. Tegelijkertijd blijft de grip constant, zelfs met de Anti-Abrasion Zone!
  • Elastische band: De band, bestaande uit twee latex delen verbonden door een extreem elastisch tussenstuk, zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt constante aanpassing van de band overbodig.
 • De Varan8 Pro NC

  DE KLASSIEKER

  The Varan8 Pro NC is uitgegroeid tot een must-have voor alle fans van klassieke keepershandschoenen. Geïnspireerd door de technische voorkeuren van doelmanlegendes zoals Gigi Buffon, biedt de Pro NC alles wat het nostalgische hart van een doelman sneller doet kloppen!

  • Latex hengsel: De Pro NC, met een Duo Latex hengsel, ontwikkelt een gevoel van een extreem compacte pasvorm. Het tweedelige latex hengsel zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. Een gevoel dat elke doelman moet ervaren!
  • Band: Als je houdt van het gevoel van extreme polsondersteuning, is de volledig latex band van de Pro NC perfect voor jou. We garanderen uitstekende stabiliteit en compactheid!
  • 4mm Performance Claw: Kleine, zichtbare grafietdeeltjes in het plakkerige schuim van de 4mm Performance Claw zorgen voor uitstekende grip in alle externe omstandigheden. Een handpalm die populair is bij zowel jonge als oudere doelmannen.
  • Treklus: De praktische treklus aan de manchet van de handschoen maakt het gemakkelijk om ze moeiteloos aan te trekken zonder gedoe tijdens stressvolle situaties voor of tijdens je tijd op het voetbalveld.